Foto0018
Vacature

Schadebehandelaar

We zijn op zoek naar een enthousiaste schadebehandelaar! Weet jij van alles over autoschade of wil jij er veel over weten? Ben je op zoek naar een diverse en dynamische functie? Lees dan snel verder!

Trademark

Wat ga je doen?

In jouw rol als schadebehandelaar zorg je dat de klanten van Terberg Business Lease Group een zo goed mogelijke klantbeleving hebben als er schade aan de auto is. Je neemt een schademelding aan via de telefoon of de mail. Daarna zorg je voor een soepele afhandeling van de schademelding en een tevreden klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de melding, zorgt dat de schade wordt opgelost en je doet er alles aan de berijder mobiel te houden. Je hoofdtaak bestaat uit het telefonisch aannemen van de schademelding. Dit is zo’n 70% van je functie. Verdere werkzaamheden die je uitvoert als schadebehandelaar zijn:

  • Schakelen met experts, reparateurs en verzekeraars om schades te laten beoordelen, herstellen of claims af te handelen;
  • Je adviseert en informeert klanten over reparaties en de status van een schadedossier;
  • Je verstrekt schadebeeldverklaringen aan klanten en handelt mail af.
Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Jouw profiel

Voor deze functie heb je MBO werk- en denkniveau. Omdat je regelmatig contact hebt met klanten ben je klantgericht en communicatief vaardig. Telefonische schademeldingen aannemen is een van je hoofdtaken. Als je ervaring hebt op het gebied van schadebehandeling is dat een pré. Geen ervaring? Geen probleem! Verder heb je de drive en neem je initiatief om processen te begrijpen en verbeteren.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig;
  • 32 – 40 uur per week beschikbaar;
Trademark

Wie zijn wij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder Terberg Business Lease Group vallen Business Mobility, Justlease en Personal Car Lease.

Trademark

Werken bij Terberg Business Lease Group

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*