Transport
Vacature

Inspecteur autoschade

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je dagelijks met auto’s te maken hebt? Ben je secuur en heb je oog voor detail? Dan is de functie als inspecteur autoschade wat voor jou!

Trademark

Wat ga je doen?

Als onderdeel van het team inname & afleveren controleer jij of de leaseauto’s die weer worden ingeleverd schades hebben. Jij loopt samen met de berijder langs de ingeleverde auto en je onderzoekt of je een schade kan vinden. Als je een schade opmerkt neem je dit op in het inspectierapport wat jij opstelt. De schades leg je vast met een handige app. Uiteindelijk worden schades vaak doorberekend aan de klant. Je moet dus nauwkeurig zijn.

Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Dit breng je mee

Je bent secuur en je hebt oog voor detail. Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk. Het kan zijn dat je weerstand ervaart van klanten die hun auto inleveren. Je kan je inleven en je zorgt ervoor dat je niet in discussies belandt. Als je ervaring in een soortgelijke functie hebt gehad is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. De functie staat open voor 40 uur in de week.

Trademark

Wie zijn wij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit in Utrecht. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder de Terberg Business Lease Group vallen de labels Terberg Business Mobility en Justlease.

Trademark

Werken bij Terberg Business Lease Group

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*