Header veel gestelde vragen
Vacature

Customer care medewerker

Klanttevredenheid is voor Terberg Business Mobility belangrijk. We scoren goed, maar we streven naar nog betere resultaten. De customer care afdeling is daarom een essentieel onderdeel van Terberg Business Mobility. Voor ons customer care team zijn we op zoek naar een customer care medewerker. Help jij ons nog beter te scoren?

Trademark

Wat ga je doen?

Samen met Astrid, Ed, José, Nicole en Olaf zorg je dat de vragen die onze zakelijke klanten en hun leaserijders hebben zo goed mogelijk beantwoord worden. Dit kunnen vragen zijn over bestellingen van auto’s, contracten, opladen of tanken, boetes, en nog veel meer! Naast het beantwoorden van vragen van klanten krijg je ook de mogelijkheid om extra werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij aan het maken van telefoonrapportages, teamoverleg voorzitten en het helpen meten van klanttevredenheid. Als je kansen ziet voor mooie projecten, krijg je hier de ruimte voor. Samengevat houd je je dus bezig met:

  • Beantwoorden van allerlei vragen van zakelijke klanten en hun leaserijders;
  • Mogelijkheid tot het oppakken van verschillende projecten;
  • Meewerken aan verbeteringen op customer care gebied.
Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Jouw profiel

Jij wordt blij van tevreden klanten en je hebt het vermogen je in de klant in te leven. Dit is te zien aan je ervaring in de customer care. Als je affiniteit met de leasebranche of auto’s hebt is dat een pre. Je wordt enthousiast van creatieve vormen van klantcontact en wil de klant verrassen met excellente klantenservice. Het is ook een pre als je ambitie hebt met doorgroeien naar teamlead.

Trademark

Wie zijn wij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit in Utrecht. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder de Terberg Business Lease Group vallen de labels Terberg Business Mobility en Justlease.

Trademark

Werken bij Terberg

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*