Header veel gestelde vragen
Vacature

Customer care medewerker (Justlease)

Wil jij graag de klanten van Justlease zo goed mogelijk te woord staan? Krijg jij er energie van om klanten tevreden te houden? Wil je bij een innovatieve en ondernemende organisatie werken? Lees dan snel verder!

Trademark

Wat ga je doen?

Jij bent er mede voor verantwoordelijk dat de klanten van Justlease tevreden zijn. Dit doe je door hun vragen via mail, telefoon en sociaal media kanalen zo goed mogelijk te beantwoorden. Na een leerzame inwerkperiode ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt dat ze onbezorgd van hun auto kunnen genieten. Als de klant vragen heeft over het leasecontract, bijvoorbeeld over wijzigingen, kan jij hen goed adviseren. Dit doe je niet alleen. Samen met een hecht team van ongeveer 10 collega’s ben jij hiervoor verantwoordelijk! Je houdt je dus onder andere bezig met:

  • Adviseren van klanten bij contractwijzigingen;
  • Vragen beantwoorden van klanten over hun auto en contract;
  • Meedenken over procesverbeteringen.
Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Jouw profiel

Je krijgt energie van contact met klanten. Jij wilt je inzetten om ze zo goed mogelijk te woord te staan en je bent pas tevreden als de klanten tevreden zijn. Je hebt inlevingsvermogen en je toont begrip voor de klant. Je denkt graag mee over hoe processen anders ingericht kunnen worden om herhalende klantvragen te voorkomen. Verder zijn er de volgende eisen:

  • Een mbo 4 of hbo werk-en denkniveau;
  • Affiniteit met de autobranche is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
Trademark

Wie zijn wij?

Wij zijn Justlease, onderdeel van de Terberg Business Lease Group. Ons verhaal begon in 2012 met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Werken bij ons betekent een informele sfeer en korte lijnen. Je werkt in een ondernemend team, waarbij een optimistische instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! We geven jou de verantwoordelijkheid om jouw dagen in te vullen, om zo de doelstellingen en targets te behalen. We zijn kritisch op elkaar en vieren successen.

Trademark

Werken bij Terberg Business Lease Group

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*