Foto0042
Vacature

Bijbaan terreinmedewerker

Op ons terrein in het zuiden van Utrecht zijn we op zoek naar een terreinmedewerker. Een dynamische en actieve (bij)baan! Vind je autorijden leuk en heb je een interesse voor auto’s? Lees dan snel verder!

Trademark

Wat ga je doen?

Na een leasetermijn van een aantal jaar levert de berijder van de auto de auto weer in bij ons in Utrecht. Ons terrein staat vol met auto’s van enkele jaren oud. Na de leasetermijn worden de auto’s weer geleaset aan een andere klant van Terberg Business Lease Group, of de auto wordt verkocht. Door jouw inspanningen zorg je ervoor dat dit proces soepel verloopt. Als er auto’s terugkomen zorg je dat de auto’s netjes op het terrein worden geparkeerd. Als er de auto’s weer worden opgehaald, haal jij ze weer op. Je bent dus de hele dag in de weer met auto’s.

Foto0040
Contact Ons
Foto0019
Trademark

Dit breng je mee

Uiteraard heb je voor deze job een rijbewijs nodig. Daarnaast rijd je netjes, en ben je een ster in inparkeren. Je bent voor 3 maanden beschikbaar (minder kan in overleg) voor minimaal 24 uur in de week (meer werken kan). Deze baan is ideaal als je een tussenjaar hebt, of het even wat rustiger is rondom je studie.

Trademark

Wie zijn wij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit in Utrecht. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder de Terberg Business Lease Group vallen de labels Terberg Business Mobility en Justlease.

Trademark

Werken bij Terberg Business Lease Group

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*