Groepsfoto0007
Vacature

Accountmanager JustGo (deelmobiliteit)

Je krijgt energie van het verkopen van een vernieuwende dienstverlening die een belangrijke rol zal gaan spelen in de toekomst van mobiliteit. Hiervoor adviseer en enthousiasmeer je prospects en hiermee haal je nieuwe projecten binnen. Dit doe je in een relatief nieuwe doelgroep, waar veel te ontdekken en te behalen valt. Wat voor jou? Lees dan verder!

Dit ga je doen

JustGo is het autodeellabel van Terberg Business Mobility en opereert als start-up binnen de organisatie. Het is dus vol in ontwikkeling. Dit geeft jou de mogelijkheid mee te denken over de toekomst. JustGo wil het prospect-, lead- en klantenbestand uitbreiden. Hier speel jij een belangrijke rol in!

De klanten die JustGo bedient zijn met name actief binnen vastgoed en projectontwikkeling. Deelmobiliteit van JustGo is namelijk uitermate geschikt om in te zetten bij nieuw opgeleverde bouwprojecten. In samenwerking met het team van accountmanagers van Terberg Business Mobility bied je JustGo óók aan bij de klanten die nu al klant zijn bij Terberg Business Mobility, maar nog geen gebruik maken van JustGo.

Samen met het deelmobiliteitsteam van JustGo zorg je ervoor dat de vloot en de klantportefeuille flink wordt uitgebreid. Je geeft klanten advies op basis van wensen en kenmerken van de projecten. Om je werk als accountmanager goed uit te voeren stel je business- en accountplannen op en voer je ze uit. Daarnaast houd je je bezig met het beheer en de uitvoering van tenders. Andere werkzaamheden waar je verantwoordelijk voor bent zijn:

  • Strategie bepalen voor klantbenadering;
  • Uitvoeren van business development;
  • Intern beleid vertalen en uitvoeren naar accountplannen;
  • Ambassadeur van deelmobiliteit en JustGo buiten én binnen de organisatie.
Foto0040
Image00006
Foto0019

Jouw profiel

Als onze nieuwe accountmanager JustGo heb jij minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring als accountmanager in de zakelijke dienstverlening en/of binnen projectontwikkeling, vastgoed en makelaardij. Je krijgt een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten. Dat doe je met behulp van jouw communicatieve skills, resultaatgerichtheid en ondernemende instelling.  Je bent in staat zelfstandig je werk te doen en je functioneert uitstekend in teamverband. Daarnaast is het een pre als je al ervaring hebt in de mobiliteitsbranche. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in zowel Engels als Nederlands;
  • Ervaring met acquisitie en het versterken van relaties.
Foto0043

Wij bieden jou

Een mooie werkplek in het JustGo-team van 2 directe collega’s. Je ontvangt bij deze functie een auto of mobiliteitsbudget, telefoon, laptop en een opleidingsbudget. Je krijgt alle ruimte je functie zelf in te delen en je staat aan het roer van je eigen ontwikkeling. Ook krijg je de ruimte jouw ideeën uit te voeren en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Andere arbeidsvoorwaarden zijn:

• 30 vakantiedagen;
• Voordeel op het gebruik van onze deelauto’s;
• Een salaris tussen €3.500,00 en €5.000,00 per maand gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
• Vakantiegeld van 8%;
• Premiebijdrage voor pensioen;
• Flexibiliteit in hoe jij jouw dag indeelt.

Trademark

Wie zijn wij?

JustGo biedt flexibele deelmobiliteit aan. Of dit nu bij bedrijven, projectontwikkelaars of in woonwijken is, wij hebben een passende oplossing. Medio 2019 is Terberg Business Lease Group ontstaan uit een fusie van Terberg Leasing en Business Lease Nederland. Van oudsher familiebedrijven met een solide staat van dienst op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Samen met ons dochterlabel Justlease hebben we meer dan 40.000 leaseauto’s rijden en daarmee staan we op de 6e plaats in de top-10 leasemaatschappijen in Nederland.

Trademark

Werken bij Terberg

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Microsoftteams Image (31)

Werken in hecht team

Microsoftteams Image (27)

Bijdragen duurzame wereld

Thumbs Up

Voldoende doorgroeimogelijkheden

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*