Foto0043
Vacature

Accountmanager binnendienst

Hou jij van relatiebeheer en heb je affiniteit met de automotive? Wil jij je klanten van goed advies voorzien en heb je een commerciële instelling? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Binnen deze functie als accountmanager binnendienst ben jij ervoor verantwoordelijk dat jouw vaste, zakelijke klanten zo goed mogelijk worden geholpen met hun mobiliteitsvraagstukken. Je begrijpt precies wat de klant nodig heeft en je helpt ze beter dan ze van je verwachten. Zo maak jij offertes op, bespreekt deze offertes met de klant en je belt de offertes na om ervoor te zorgen dat er opvolging aan wordt gegeven. Ook weet je precies wat er speelt bij je klant. Door je doortastende relatiebeheer speel je in op kansen en bouw je je klant uit. Tot slot zorg jij voor een goede administratieve afhandeling van bijvoorbeeld leasecontracten.

Jouw taken zijn:

  • Relatiebeheer;
  • Offertes opmaken en bespreken;
  • Administratie, waaronder het aanpassen en verlengen van leasecontracten.
Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Jouw profiel

Jij bent de leaseadviseur van de klant en daarom ben je goed in relatiebeheer. Je vindt het leuk om in contact te staan met jouw vaste klanten en je krijgt er energie van ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door jouw commerciële drive weet jij klanten uit te bouwen. Je voert je administratie nauwkeurig en gestructureerd uit. Deze functie staat voor 32-40 uur open. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de automotive
  • Woonachtig in de regio Utrecht
Trademark

Wie ben jij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder de Terberg Business Lease Group valt Terberg Business Mobility, Justlease en Personal Car Lease.

Trademark

Werken bij Terberg

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Ondertekenen

Analytisch vermogen

Filter Icoon

Werken met projecten

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*