Foto0043
Vacature

Accountmanager binnendienst bedrijfswagens

Voor in ons bedrijfswagenteam zijn we op zoek naar een accountmanager binnendienst! Houd je van relatiebeheer, ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met bedrijfswagens of de automotive? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Samen met Dave, Esther, Kayleigh, Michiel, en Paul ben je verantwoordelijk dat onze bedrijfswagen klanten zo goed mogelijk geholpen worden met hun mobiliteitsvraagstukken. Als lease adviseur geef je onze klanten advies over leasing en de verschillende leasevormen, maar ook over de opbouw van de bedrijfswagen. Daarnaast wil je alles weten over de uitdagingen van de branche. Zo wordt er steeds meer elektrisch gereden en worden binnensteden autoluwer. Jij helpt onze klanten daar kundig bij. Ook houd je je bezig met het opstellen van offertes en de opvolging hiervan. Je weet precies wat er bij de klant speelt. Door je doortastende relatiebeheer speel je in op kansen en bouw je je klant uit. Tot slot zorg je voor een goede administratieve afhandeling van bijvoorbeeld leasecontracten.

Je taken zijn dus onder meer:

  • Relatiebeheer met zakelijke klanten;
  • Opstellen en opvolgen van offertes;
  • Administratieve werkzaamheden.
Foto0040
Foto0024
Foto0019
Trademark

Dit breng je mee

Je bent commercieel ingesteld en sterk in relatiebeheer. Je hebt ervaring in de zakelijke dienstverlening en bij voorkeur met leasing of bedrijfswagens. Daarnaast ben je administratief sterk, secuur en nauwkeurig. De functie staat open voor 32-40 uur. Verder breng je het volgende mee:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Communicatief sterk;
  • Een commerciële drive.
Trademark

Wie ben jij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder de Terberg Business Lease Group valt Terberg Business Mobility, Justlease en Personal Car Lease.

Trademark

Werken bij Terberg

Microsoftteams Image (28)

Marktconform salaris

Check

Werken in hecht team

Ondertekenen

Analytisch vermogen

Filter Icoon

Werken met projecten

Wij zijn opzoek naar jou.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast? Dan ontvangt Jeroen graag je sollicitatie! Als je vragen hebt kun je ook bellen of WhatsAppen naar 06 – 42 51 44 51.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toestemming*