Ben jij op zoek naar een administratieve baan met volop doorgroeimogelijkheden? Als administratief medewerker afleveringen begin je met administratieve werkzaamheden en heb je mogelijkheden door te groeien naar een functie als leaseadviseur. Wil je graag perspectief op groei? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als administratief medewerker afleveringen ga je de klanten van Terberg Business Lease blij maken met de aflevering van hun leaseauto. Jij zorgt er in deze functie voor dat alles administratief van A tot Z is geregeld. Zo ben je verantwoordelijk voor de tenaamstelling, heb je contact met leveranciers van auto’s en houd je klanten op de hoogte van hun bestelling. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een auto wat later wordt geleverd. Jij denkt in dat geval mee met de klant en je bedenkt passende oplossingen. Zou houd jij de klant tevreden! Je houdt je in deze functie bezig met:

 • Tenaamstellingen;
 • Contact met klanten en leveranciers;
 • Administratieve werkzaamheden rondom de aflevering van de auto.

Jouw profiel

Het gaat om een administratieve functie en daarom is het van belang dat je nauwkeurig bent. Daarnaast ben je flexibel en ondernemend. Als je interesse in de automotive hebt is dat een pré. Ook heb je al enige administratieve ervaring. Je hebt in deze functie contact met de klant, leverancier en collega’s. Om die reden zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Voor deze functie is een MBO 4 niveau gevraagd. We zijn op zoek naar iemand die fulltime wil werken. De opdracht is voor een jaar en na het jaar heb je mogelijkheden door te groeien binnen Terberg Business Lease Group. Als je graag binnen de mobiliteitsbranche wil werken is dit dus je kans!

 • Nauwkeurig, flexibel én ondernemend;
 • Communicatief vaardig;
 • MBO 4 afgerond;
 • Administratieve ervaring.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een plek in een hecht team van zes. Jij zal de zevende collega in het team worden. Het team heeft veel ervaring met inwerken. Het inwerkproces is zorgvuldig geregeld en je zal gaandeweg steeds meer werkzaamheden oppakken. Het team werkt ongeveer voor de helft thuis en voor de andere helft op kantoor. Als je op kantoor werkt, werk je in een dynamische kantoortuin met veel gezellige collega’s. Je krijgt een jaarcontract. Na één jaar wordt er gekeken of er een mooie plek is elders binnen Terberg Business Lease Group.

 • Een jaarcontract;
 • Goed verzorgd inwerkproces;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Terberg Business Lease Group;
 • Een salaris tussen €2.258,00 en €3.225,00 afhankelijk van ervaring en opleidingsachtergrond.

Wie zijn wij?

Wij zijn Terberg Business Lease Group. Een ondernemend, van oudsher familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Met zo’n 270 collega’s houden we onze klanten mobiel op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen in mobiliteit en spelen in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onder Terberg Business Lease Group vallen Business Mobility, Justlease en Personal Car Lease.

Ben je enthousiast?

Ben jij de administratief medewerker afleveringen die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Jeroen de Jonge via werken@terbergbusinesslease.nl. Als je vragen hebt kan je ook bellen of WhatsAppen naar: 06 – 42 51 44 51