CO2-compensatie

CO2-compensatie via projecten met Houtskoolovens in Oeganda

Via Greenlease van Terberg Business Mobility compenseert u de CO2-uitstoot door elders in duurzame energieprojecten te investeren. Hierdoor is uw leasewagenpark 100% klimaatneutraal. U draagt bij aan een beter klimaat en de verbetering van lokale levensomstandigheden in ontwikkelingslanden.

Direct klimaatneutraal de weg op

De CO2-uitstoot van Greenleasers wordt volledig gecompenseerd door uw investering in duurzame energieprojecten van Climate Neutral Group. Deze projecten voldoen aan de hoogste internationale standaarden (Gold Standard) en worden door onafhankelijke partijen geverifieerd en gecontroleerd.

Bekijk onze projecten

Houtskoolovens voor gezinnen in Oeganda

Over Climate Neutral Group

Klimaatneutraal rijden betekent dat er geïnvesteerd wordt in klimaatprojecten van de Climate Neutral Group (CNG), een social venture met als doel: het klimaatneutraal maken van organisaties. CNG is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Deze positie is te danken aan onze kennis en ervaring op het gebied van reductie en compensatie van CO2-uitstoot. CNG investeert in duurzame energieprojecten die CO2-uitstoot vermijden en een bijdrage aan de lokale bevolking leveren. De projecten van CNG worden gecontroleerd volgens de richtlijnen van strenge, onafhankelijke partijen, zoals de Verified Carbon Standard (VCS) en de Gold Standard.