Foto0075

Wij weten wat ondernemers beweegt

Of het nu gaat om een oplossing voor de mobiliteit, hulp bij het kiezen van een geschikte leaseauto of een geheel wagenpark elektrificeren. Nu en straks. Terberg Business Mobility zorgt ervoor dat de mobiliteit van jouw medewerkers is gewaarborgd. Op een manier die past bij jouw doelen, bedrijfsvoering en ambities. Kostenefficiënt en duurzaam.

Trademark

Maak kennis met ons

Bij Terberg Business Mobility draait alles om de mobiliteit van jouw medewerkers. Denk aan personen- en bedrijfswagenlease, maar bijvoorbeeld ook aan het geven van advies over het mobiliteitsbudget. Hiervoor gebruiken wij handige digitale tools. Liever volledige beheer of verduurzamen van je wagenpark? Kan ook. Dit alles doen wij om jouw CO₂-footprint te verkleinen, wat in de toekomst steeds belangrijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan betaalbare elektrische auto’s die passen bij de bedrijfsvoering van jouw organisatie. En door breder te kijken dan alleen auto’s.

Blijf op de hoogte

Het laatste mobiliteitsnieuws

Arval Samensterker Web
Trademark

Samen verder met Arval: alles wat je moet weten

Na onze eerdere berichtgeving over het voornemen van Arval om Terberg Business Lease Group over te nemen, is het nu echt definitief: op donderdag 1 december is bekendgemaakt dat Arval en Terberg Business Lease Group (TBLG) samen verder zullen gaan. Alles wat je hierover moet weten, lees je hier.
Microsoftteams Image (44)
Trademark

Dit is de bestelauto van het jaar 2023

Vandaag tijdens het Fleet Expo 2022 event wordt de bestelauto van het jaar 2023 bekendgemaakt. Welke auto volgt de Toyota Proace Electric op? Je leest het hier!
Nieuws 28271 33946 Item Original
Trademark

ARVAL neemt Terberg Business Lease Group over

Terberg Business Mobility is verheugd dat leasemaatschappij ARVAL in Houten voornemens is om de Terberg Business Lease Group (TBLG) over te nemen.
Preview 0001
Trademark

5 tips hoe jij medewerkers kunt laten besparen op brandstof

Omdat de grootste kostenpost van een wagenpark bestaat uit brandstof, levert het veel geld op als je op de brandstof kunt besparen. Hoe? We geven je 5 tips.
Foto0042
Trademark

Hiermee houd je grip op de kosten van je wagenpark

Grip houden op kosten, het is niet verrassend dat je dit wilt. Je bent veel geld kwijt aan brandstofkosten en pre-order auto’s zijn na levering veel duurder geworden. Maar hoe ga je ermee om?
Pexels Ruiyang Zhang 3717291
Trademark

Dit speelt er momenteel in de automarkt

In het nieuws heb je het vast al zien langskomen: de levertijden van veel producten lopen op, zo ook in de autobranche. De oorlog in Oekraïne gaf hier zelfs nog een extra twist aan waardoor in de meeste showrooms op dit momenteel vrijwel alleen occasions staan, en nauwelijks meer nieuwe auto’s.
Rene De Jong Tbm

Meer weten over ons?

We horen graag van je.

Of het nou gaat om advies voor een nieuw mobiliteitsbeleid, het bestellen van elektrische auto’s of mogelijkheden rondom last mile solutions; wij staan voor je klaar.

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug. Of neem zelf contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Maak een belafspraak