Terberg Business Mobility: mobiliteit van de toekomst

U zoekt een betrokken leasemaatschappij die weet wat ondernemers beweegt. Een partij die snapt hoe belangrijk mobiliteit is voor succesvol ondernemen. Nu en straks. Terberg Business Mobility zorgt ervoor dat de mobiliteit van uw medewerkers is gewaarborgd. Op een innovatieve manier die past bij uw doelen, bedrijfsvoering en ambities. Kostenefficiënt en duurzaam.

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van personen- en bedrijfswagenlease, maar bijvoorbeeld ook voor advies over het mobiliteitsbudget. Voor handige digitale tools. Of voor het volledige beheer of verduurzamen van uw wagenpark. We faciliteren onze klanten om ieder in hun eigen tempo hun CO₂-footprint te verkleinen. Dat doen we met betaalbare elektrische auto’s die passen bij uw bedrijfsvoering. En door breder te kijken naar mobiliteit.

Van auto naar iedereen mobiel, dat is onze missie

“I’m in love with my car, gotta feel my automobile.” Dat zong Freddy Mercury midden Jaren 70.

Maar de wereld verandert sneller dan een Porsche Cayenne kan optrekken. De auto is geen heilige koe meer. Het klinkt vreemd, maar wij vinden dat een prima ontwikkeling. Als we niets doen, zijn onze steden straks niet meer leefbaar. En staan we langer in de file dan dat we aan het werk zijn. We blijven autoliefhebbers, maar we moeten veranderen.

We zien dat autogebruik populairder wordt dan autobezit. En we zien dat mensen flexibel willen zijn. Door vol in te zetten op data en technologie gaan we persoonlijk en flexibel vervoer organiseren. Voor iedereen. Of je nou zelfstandig bent of verschillende wagenparkbeheerders in dienst hebt. Bij Terberg Business Mobility bepaal je zelf hoe lang je wilt leasen, En of en wanneer je gebruik maakt van andere vervoersmiddelen.

Zo zetten we de leasemarkt op zijn kop. En gaan we van een klassiek autoleasebedrijf naar een innovatief mobtech-bedrijf. Op naar een wereld met minder auto’s. Maar meer mobiliteit.

Onze wortels

TBL-Group

Medio 2019 slaan Terberg Leasing en Business Lease de handen ineen. Samen gaan we verder onder de naam Terberg Business Lease Group B.V. (TBL-Group). Waarbij we onze klanten mobiel houden op een slimme, innovatieve en duurzame manier door middel van 4 merken. De aandeelhouders zijn de Terberg Group en AutoBinck Group.

Naar de website

De Terberg Group

Al meer dan 150 jaar actief in de automotive branche en een bevlogen familliebedrijf. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen en 2.400 medewerkers is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen. Terberg Group focust op innovatie, transformatie en waardecreatie.

Naar de website

 AutoBinck Group

Al meer dan een eeuw actief in de auto-industrie. Met 50 werkmaatschappijen verdeeld over vier divisies behoort AutoBinck Group tot de 20 grootste mobiliteitsgroepen in Europa. Allen kenmerkend door  integriteit, professionaliteit en handelsgeest. Passie voor mensen,  mobiliteit en innovatie.

Naar de website