Terberg Business Mobility: mobiliteit van de toekomst

U zoekt een betrokken leasemaatschappij die weet wat ondernemers beweegt. Een partij die snapt hoe belangrijk mobiliteit is voor succesvol ondernemen. Nu en straks. Terberg Business Mobility zorgt ervoor dat de mobiliteit van uw medewerkers is gewaarborgd. Op een manier die past bij uw doelen, bedrijfsvoering en ambities. Kostenefficiënt en duurzaam.

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van personen- en bedrijfswagenlease, maar bijvoorbeeld ook voor advies over het mobiliteitsbudget. Voor handige digitale tools. Of voor het volledige beheer of verduurzamen van uw wagenpark. We faciliteren onze klanten om hun CO₂-footprint te verkleinen. Dat doen wij bijvoorbeeld met betaalbare elektrische auto’s die passen bij uw bedrijfsvoering. En door breder te kijken dan alleen auto’s.

Van auto naar iedereen mobiel, dat is onze missie

De wereld verandert snel en de auto is geen heilige koe meer. Het klinkt vreemd, maar wij vinden dat een goede ontwikkeling. Als we niets doen, zijn onze steden straks niet meer leefbaar en staan we langer in de file dan dat we aan het werk zijn. We blijven autoliefhebbers, maar we willen veranderen.

We zien dat autogebruik populairder wordt dan autobezit en we zien dat mensen flexibel willen zijn. Door vol in te zetten op data en technologie gaan wij persoonlijk en flexibel vervoer organiseren. Voor iedereen. Of u  zelfstandig bent of verschillende wagenparkbeheerders in dienst hebt. Bij Terberg Business Mobility bepaalt u zelf hoe lang u wilt leasen of en wanneer u gebruik maakt van andere vervoersmiddelen.

Zo gaan wij van een klassiek autoleasebedrijf naar een innovatief mobiliteitsbedrijf. Op weg naar een wereld met minder auto’s, maar met meer mobiliteitsoplossingen.

TBL-Group

Vanaf medio 2019 hebben Terberg Leasing en Business Lease de handen ineen geslagen en gaan wij verder onder de naam Terberg Business Lease Group B.V. (TBLG). Waarbij wij onze klanten mobiel houden op een slimme, innovatieve en duurzame manier met vier merken. De aandeelhouders zijn de Terberg Group en AutoBinck Group.

Ga naar TBLG