Opel en Terberg Business Mobility hebben een unieke deal samengesteld voor haar klanten. Opel Combo is namelijk in september 2020 uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar 2021. Dit vieren we dan ook met een extra voordelig aanbod: € 249,99* excl. BTW per maand.

Dus alle services als onderhoud, banden reparatie, pechhulp, verzekering en HSB zijn bij de prijs inbegrepen. Wees er snel bij en rijdt binnenkort in een van onze bekroonde bedrijfswagens!

*op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar

Vraag hier uw offerte aan

Opel Combo 56kW Edition 76 pk

  • Airconditioning
  • Cruise control
  • Radio met USB en Bluetooth
  • Volledige scheidingswand met raam
  • 10.000 km vrij per jaar

Juryrapport

Vanessa Bogaerts, accountmanager Bedrijfswagens Terberg Business Mobility en jurylid van Bestelauto van het Jaar met een korte samenvatting uit het Juryrapport.

‘De winnaar van de titel voor 2021 is door een reeks heel goede gemiddelden op de eerste plaats terechtgekomen. Gefeliciteerd!

In vele opzichten is de keuze voor de Opel Combo bijzonder. In 2009 was de laatste keer dat een compacte bestelauto (Volkswagen Caddy Maxi) deze Verkiezing heeft gewonnen.

De Opel Combo wijkt positief af van zijn drie halfbroers van Peugeot, Citroën en Toyota. Opel heeft binnen PSA de mogelijkheid gekregen om een eigen signatuur te geven aan het ex- en interieur en is de maatvoering gunstiger dan bij de familieleden.

De organisatie achter het merk krijgt een goede beoordeling met daarbij een compliment voor de manier waarop het is omgegaan met de hevige veranderingen die de overname van Opel door PSA met zich heeft meegebracht.’