Arval Samensterker Web
Johan

Samen verder met Arval: alles wat je moet weten

Na onze eerdere berichtgeving over het voornemen van Arval om Terberg Business Lease Group over te nemen, is het nu echt definitief: op donderdag 1 december is bekendgemaakt dat Arval en Terberg Business Lease Group (TBLG) samen verder zullen gaan. Alles wat je hierover moet weten, lees je hier.

Terberg Business Mobility is onderdeel van TBLG, en ook wij zullen daarom samengaan met Arval. Wij als TBM zijn blij dat we deze stap vooruit kunnen zetten die ons gaat helpen om onze dienstverlening verder uit te breiden en onze inkoop- en innovatiekracht te vergroten. Op deze pagina houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de overname.

Belangrijk om te weten

In de komende maanden bereiden Arval en TBLG zich voor op de integratie en samenvoeging van producten en diensten. Voorlopig zal er voor jou als klant weinig veranderen. Er verandert niets aan gemaakte afspraken, je behoudt dezelfde contactpersoon en onze processen blijven op dezelfde manier verlopen zoals je gewend bent. Op den duur zullen er steeds meer dagelijkse zaken overgaan van Terberg Business Mobility naar Arval. Vanzelfsprekend zullen we je hier regelmatig over informeren – maar schroom niet om contact op te nemen met je accountmanager als je vragen hebt over dit onderwerp.
We helpen je graag!

Maak kennis met Arval

Arval is een mobiliteitspartner uit Houten met een prominente positie op de Nederlandse leasemarkt. Dagelijks mobiliseert Arval ruim 50.000 mensen. Arval maakt deel uit van het Franse BNP Paribas, één van de grootste en bekendste banken ter wereld. Wereldwijd heeft Arval ongeveer 7.500 medewerkers en een leasevloot van 1,5 miljoen voertuigen verspreid over 30 landen. Arval staat goed bekend: al 14 keer zijn ze uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland met de hoogste tevredenheidsscore van wagenparkbeheerders! Net als TBM zet Arval in op het bieden van persoonlijk contact, gemak en flexibiliteit.

Schoon en flexibel vervoer

Bovendien zet Arval sterk in op schoon en flexibel vervoer. Met de Arval Beyond strategie heeft Arval een toekomstplan liggen met ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streeft ernaar een volledig uitstootvrije organisatie te worden en de CO2-uitstoot van haar leasevloot met 35% te verminderen door het inzetten op elektrisch rijden. Als TBM zijn we trots dat we straks volledig deel mogen uitmaken van een ambitieuze organisatie die zich inzet om vorm te geven aan de toekomst van duurzame mobiliteit.

Heb je vragen?

We begrijpen dat dit nieuws vragen bij je kan oproepen. Hier helpen we je graag mee. Onderaan deze pagina vind je een lijst met veelgestelde vragen rondom de overname. Mocht je andere vragen hebben die hier niet tussen staan, schroom dan niet om contact op te nemen met je accountmanager of met ons team customer care.

Veelgestelde vragen

Leasemaatschappij Arval in Houten heeft de aandelen van de Terberg Business Lease Group overgenomen en daarmee zeggenschap verkregen over TBLG. Onder TBLG vallen de volgende merknamen: Terberg Business Mobility, Privatelease.com, Justlease, JustGo en Personal Car Lease. TBLG met al haar leaseauto’s (zo’n 40.000) en genoemde merknamen zal volledig onderdeel worden van Arval. Door samen met Arval verder te gaan worden we één van de grootste spelers in de Nederlandse mobiliteitssector.

Een aantal punten waarop Arval van ons verschilt zijn:
– Een internationaal netwerk: de internationale aanwezigheid en kennis van Arval stelt ons in staat om wereldwijde trends nog beter te signaleren. Dit zorgt ervoor dat we onze relaties beter oplossingen kunnen bieden voor internationale vraagstukken.
– Bank als financiering: Arval is een onderneming van BNP Paribas, een internationaal opererende bank uit Frankrijk. Dit vereenvoudigd voor ons de toegang tot de kapitaalmarkt.
– De gecombineerde onderneming van Arval en TBLG heeft een grotere inkoop- en innovatiekracht, waardoor we onze dienstverlening verder kunnen uitbreiden.

Vanzelfsprekend gaan we ons uiterste best doen om dit overgangsproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Belangrijk voor jou om te weten is dat je tijdens dit proces altijd bij je accountmanager terecht kunt voor vragen. Wij zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van belangrijke veranderingen.

Jazeker! Net als TBM zet Arval in op persoonlijke aandacht en contact en werken ze met vaste contactpersonen. Dit doen ze erg goed, wat wel blijkt uit de hoge tevredenheidscijfers die Arval al jaren ontvangt.

Nee, vooralsnog blijven Arval en Terberg Business Mobility hun eigen processen en diensten behouden. Wanneer dit verandert, laten we het natuurlijk weten.