Nieuws 28271 33946 Item Original
Sanne

ARVAL neemt Terberg Business Lease Group over

Terberg Business Mobility is verheugd dat leasemaatschappij ARVAL in Houten voornemens is om de Terberg Business Lease Group (TBLG) over te nemen. Het betreft een voorgenomen besluit, onder voorbehoud van goedkeuring van de OR en de mededingingsautoriteiten. Terberg Business Mobility is een merknaam van TBLG.

ARVAL

ARVAL bekleedt een prominente positie op de Nederlandse leasemarkt en is in 2020 voor de veertiende keer uitgeroepen tot het klantvriendelijkste leasebedrijf van Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van het Franse moederbedrijf ARVAL, dat in dertig landen actief is en onderdeel is van BNP Paribas, de grootste bank van Europa.

Leidende positie

De dienstverlening van beide bedrijven continueert zoals u gewend bent. Er verandert niets aan de processen en afspraken.
Door de overname ontstaat een leidende positie in de Nederlandse autoleasemarkt en kunnen de innovatieve klantgerichte mobiliteitsoplossingen nog verder worden uitgebreid. Bovendien verschaft de bundeling meer inkoopkracht, wat onze klanten ten goede komt.

Meer informatie

Het persbericht van ARVAL vindt u hier.

Alle veel gestelde vragen rondom de overname vindt u hier.