Nissan LEAF Tekna

e+ 62kWh 217 pk elektrisch

vanaf € 650,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

100% elektrische leaseauto: Nissan LEAF

Overweegt u als ondernemer om elektrisch te gaan rijden? Kies dan voor de Nissan LEAF als zakelijke leaseauto. U profiteert van het gunstige bijtellingspercentage van 4%. Met zijn aerodynamische design, de ruime actieradius en zelfrijdende technologie is deze auto ideaal voor de bewuste ondernemer.

Veelzijdig design

De Nissan LEAF is veelzijdig en 100% elektrisch. Het zwevende dak, de spitse voorkant en de blauwe accenten maken het ontwerp uniek. Ook van binnen is er voldoende ruimte voor de bestuurder en medereizigers. De kofferruimte biedt ruimte voor 435 liter. Neemt u dagelijks veel spullen mee? Of wilt u een weekend weg met vrienden of uw gezin? De LEAF biedt u vele mogelijkheden.

Rijk uitgerust met de nieuwste technologie

De standaarduitrusting van deze zakelijke leaseauto en de grote actieradius maken de Nissan LEAF interessant voor de zakelijke berijder. Met slechts 1 pedaal bedient u de auto. Deze innovatie maakt starten, versnellen, afremmen en stoppen eenvoudig en comfortabel. Staat u vaak in de file? Het ProPILOT systeem maakt dat een stuk plezieriger. Hiermee blijft uw voorligger op de juiste afstand blijft. Uw Nissan gaat mee met het ritme van de verkeersstroom. Zo zit u ontspannen achter het stuur, en u houdt uw ogen op de weg.

Technische specificaties

Motor: e+ 62kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 217 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,07

Snel opladen thuis of onderweg

Geen zorgen over het opladen van deze elektrische leaseauto. U heeft een ruime keuze aan oplaadopties: van thuis aan het stopcontact tot snellaadstations onderweg. Kiest u voor thuis opladen? De Nissan LEAF heeft een kabel die in een gewoon stopcontact past. Uw auto wordt opgeladen terwijl u slaapt of overdag als u aan het werk bent De accu is in 40 minuten tot 80% bijgeladen met een 50 kW snellader. Hiermee bent u snel weer onderweg.

Gemak en veiligheid staan voorop

Met een 360-graden camera en parkeersensoren voor en achter parkeert u eenvoudig en snel in. Handig als u weinig tijd heeft of als u het lastig vindt om te parkeren. Nissan denkt uiteraard ook aan uw veiligheid. De LEAF beschikt over moderne technieken zoals Intelligent Cruis Control, Lane Departure Warning systeem en het Emergency Brake systeem met voetgangersherkenning. Automatische airco en LED-dagrijverlichting ontbreken uiteraard niet.

Verbonden met de wereld

Als ondernemer bent u dag en nacht met uw bedrijf bezig. Het is prettig als u ook tijdens het autorijden verbonden blijft met uw omgeving. Het 8 inch multitouch-scherm is het centrum van uw infotainment- en navigatiesysteem. U navigeert snel en nauwkeurig. Daarnaast luistert u eenvoudig naar muziek en beschikt u altijd over de juiste informatie voor onderweg.

Lease nu de 100% Nissan LEAF bij Terberg Business Mobility

Maakt u een bewuste keuze voor de Nissan LEAF als zakelijke leaseauto? Of wilt u meer informatie? Terberg Business Mobility is er voor iedere ondernemer. Wist u ook dat in het leasecontract de motorrijtuigenbelasting, verzekeringen, reparatie en onderhoud is inbegrepen. Een duurzame auto leasen was niet eerder zo gemakkelijk. Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Neem contact met mij op