Hyundai Kona Electric Premium

64kWh 204 pk elektrisch

vanaf € 630,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Lease Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona Electric 64 kWh is nog beter dan haar voorganger. Het bereik is bijvoorbeeld gestegen van 449 kilometer naar 480 kilometer, volgens de meetmethode van de WLTP. Ook kan er sneller worden geladen met het nieuwe 3-fase laadsysteem en de connectiviteitsmogelijkheden zijn aangescherpt met de Hyundai Bluelink-applicatie.

Voor de zakelijke rijder is onze Premium uitvoering zeer aantrekkelijk: de lage bijtelling van 8 procent geldt voor auto’s tot 45.000 euro, slechts over het kleine gedeelte daarboven betaalt u 22% bijtelling.

Laadmogelijkheden

Dankzij de 3-fase omvormer van deze nieuwe Hyundai Kona is het accupakket met maximaal 11 kW op te laden. Daarmee wordt de laadtijd bij openbare 3-fase AC-laadstations of via een oplaadpunt thuis wel 20 procent korter.

Het is raadzaam om thuis een laadpunt te installeren met een capaciteit van 32A. In dat geval is de laadtijd van deze Kona Electric ongeveer 10 uur om helemaal vol te raken. Met een gewoon stopcontact moet u rekenen op circa 20 uur.

Technische specificaties

Motor: 64kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 204 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,07

Eigenschappen

De nieuwe Kona Electric is uitgerust met Hyundai Bluelink. Hiermee kunt u via een app op de smartphone diverse functies van de auto op afstand bedienen, zoals onder andere climate control, de auto op afstand vergrendelen en ontgrendelen.

Interieur

Standaard heeft deze Hyundai Kona Electric het nieuwe infotainmentsysteem met een centraal geplaatst 10,25-inch touchscreen en Apple CarPlay en Android Auto. U ontvangt kosteloos een 5-jarig abonnement op LIVE Services die u tot op de minuut actuele informatie aanbiedt over onder andere het weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan) en parkeerruimte.

Exterieur

Deze sportieve wagen herkent u aan de karakteristieke dakrails, de deurgrepen en buitenspiegels die zijn gespoten in de carrosseriekleur. Om het sportieve karakter te benadrukken zijn er de 17 inch lichtmetalen velgen met 215/55 R17 banden. Zie u uzelf al hierin rijden?

Veiligheid

De uitgebreide veiligheidsuitrusting van de Kona Electric bevat standaard onder meer Front Collision Warning & Avoidance Assist met voetgangersdetectie en het nieuwe Cyclist Detection en Driver Attention Warning. Als opties zijn er bijvoorbeeld de Lane Following Assist, die de auto veilig in het midden van de rijstrook houdt, en Intelligent Speed Limit Warning. Met de Smart Cruise Control met Stop & Go houdt u een vooraf ingestelde afstand tot de voorligger aan. Als het nodig is, brengt dit de auto tot stilstand en weer in beweging.

Lease een Hyundai Kona Electric

Deze elektrische auto heeft alles wat een bestuurder van een elektrische auto wil: een grote actieradius, veel comfort, een sportieve uitstraling en rijstijl. Bij Terberg Business Mobility gunnen wij u zo’n complete auto die wij inclusief alle services voor u kunnen regelen. Van laadinstallatie, laadpas, onderhoud, banden tot verzekering en pechhulp. Wij adviseren u graag.

Neem contact met mij op