Kia e-Niro Executive Line

64kWh 204 pk elektrisch

vanaf € 580,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Kia e-Niro lease

De Kia e-Niro is razend populair. De combinatie tussen de actieradius en de ruimte in de auto maakt deze auto zeer geschikt voor de zakelijke rijder. De lage bijtelling en relatief lage fiscale kosten maken de keuze voor de Kia e-Niro nog interessanter.

Volgens de fabrikant haalt de e-Niro 455 kilometer maar dat hangt natuurlijk af van de buitentemperatuur en het rijgedrag. Met de EV-knop komt alle EV-informatie op het beeldscherm waaronder de actieradius en de dichtstbijzijnde laadpunten.

Laden

De Kia e-Niro heeft een 64 kWh accupakket. Aan een laadpaal duurt het minstens 10,5 uur om de e-Niro voor 100 procent op te laden. Het duurt 32 uur om de e-Niro in een normaal stopcontact van helemaal leeg naar helemaal vol te laden. Met een snellader kan de auto van 10 naar 60 procent in ca. 30 minuten laden.

Technische specificaties

Motor: 64kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 204 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,08

Eigenschappen

Het voordeel van de plaatsing van het accupakket is dat de wegligging uitstekend is vanwege het lage zwaartepunt. U rijdt weg door de startknop in te drukken en hoort alleen nog stilte.

De elektromotor heeft 204 pk op en 395 Nm koppel. Dat zijn nog eens sportieve getallen. Toch moet u niet te vaak hard optrekken want de actieradius holt achteruit. Deze Kia vertelt u wel wanneer u het beste de stroompedaal kunt liften om energie terug te winnen.

Interieur

Zowel voorin als achterin is de ruimte goed te noemen. Aan opbergbakjes en vakjes is geen gebrek. De achterbak is minimaal 451 en maximaal 1.405 liter groot.

Terberg Business Mobility biedt de rijk uitgeruste Kia e-Niro Executive Line aan met bijvoorbeeld een 10,25″ full map navigatiesysteem met UVO Connect en TomTom Live Services, Apple CarPlay, digitale radio, parkeersensoren achter, stuurwielverwarming, stoelverwarming en 17 inch wielen. Verder zit er batterijverwarming en een warmtepomp op. Als de batterij warm blijft, functioneert de e-Niro beter.

Veiligheid

De e-Niro kan ook met behulp van radar inschatten hoe sterk het overige verkeer afremt en de mate van regenereren daaraan automatisch aanpassen. Daarnaast heeft deze uitvoering ook nog dode-hoek-bewaking, kruisend verkeerdetectie, 7 airbags, autonome noodremassistentie, vermoeidheidsherkenning, etc. Door de elektrische aandrijving is deze Kia stil, ook als u 120 km/h rijdt. Om voetgangers niet te verrassen, kunt u de auto tot 30 km/h een zoemend geluid laten maken.

Lease een Kia e-Niro

Terberg Business Mobility biedt haar klanten de rijk uitgeruste Kia e-Niro Executive Line aan. Een volelektrische auto die zowel betaalbaar, luxe en sportief is. Wij bieden u het volledige product ‘elektrisch rijden’ aan. Dus zowel de auto, de services, advies laadinstallatie en laadpas. Volledig ontzorgd elektrisch rijden. Wel zo prettig!

Neem contact met mij op