Peugeot e-208 GT

50kWh 136 pk elektrisch

vanaf € 550,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Lease een Peugeot e-208 GT!

Voor ondernemers die meer van sportief rijden houden, heeft Peugeot de e-208 GT gebouwd. Met een bereik van 340 km (WLTP) is de e-208 GT zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met de 50 kW-batterij past deze auto goed bij het reispatroon van de zakelijke reizigers.

Zoekt u een sportieve auto met minimale bijtelling, dan is deze auto een geschikte kandidaat. Want met een bijtelling van maar 8% is deze zakelijke e-208 GT interessant voor elke ondernemer en medewerker. De netto bijtelling per maand voor de Peugeot e-208 GT komt neer om zo’n 97 euro (belastingschijf 1) of 129 euro (schijf 2).

Technische specificaties

Motor: 50kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 136 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,05

Eigenschappen

Met een 100kWh snellader kan de Peugeot e-208 GT in ongeveer 30 minuten 80% van de capaciteit laden, waarmee het bereik snel toeneemt. Het meest voordelig is thuis laden en/of op het werk.

De i-Cockpit – de combinatie van het grote navigatietouchscreen en het head-up instrumentenpaneel – heeft in de Peugeot e-208 een extra dimensie gekregen. Letterlijk. De nieuwe 3D i-Cockpit zorgt voor diepte in het instrumentenpaneel en laat de belangrijkste informatie voor de bestuurder prominenter in beeld zien.

Motor

De Peugeot e-208 GT is voorzien van een 100kWh elektrische motor die goed is voor 136 pk en 260 Nm aan koppel. Door drie verschillende rijstanden – Eco, Normal en Sport – biedt deze auto elke berijder de gewenste rij-modus.

Ex- en interieur

Een GT van Peugeot kenmerkt zich door het meest sportieve karakter. Daar is voor de elektrische versie van de 208 geen uitzondering op gemaakt. De opvallende hoektanden zijn herkenbaar voor de nieuwe lijn van Peugeot en daarmee valt deze e-208 GT zeker op in het straatbeeld.

Veiligheid

De Peugeot e-208 GT heeft door de elektrische techniek een prettige wegligging en is erg stil. De gebruikte materialen en de bediening zijn modern en passen bij de verwachting van een vernieuwende auto. Veiligheid voorop is het motto van Peugeot. Denk onder andere aan Apple Carplay, adaptieve cruise control, automatisch inparkeren, rijbaanbegeleiding, etc.

Lease uw Peugeot e-208 GT bij Terberg Business Mobility

Wij kunnen de Peugeot e-208 GT op korte termijn afleveren. Het is wel zaak om er snel bij te zijn want deze volelektrische auto is populair. Wij kunnen uw nieuwe elektrische GT afleveren inclusief laadinstallatie en alle services die erbij horen. Volledig ontzorgd!

Neem contact met mij op