Peugeot e-208 Allure

50kWh 136 pk elektrisch

vanaf € 510,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Peugeot e-208 Allure zakelijk leasen

Ook Peugeot gaat zijn modellen in een elektrische uitvoering op de markt brengen. De zeer complete Peugeot e-208 Allure is de nieuwkomer in het elektrische B-segment. Ten opzichte van de concurrentie is de Allure veel rijker uitgerust. Een aanwinst voor ondernemers en medewerkers.

Voor de Peugeot e-208 Allure geldt ook de interessante bijtelling van 8%. Voor u als zakelijke rijder is de netto bijtelling per maand zo’n 90 euro (belastingschijf 1) of 120 euro (schijf 2).

Bereik

De Peugeot e-208 heeft een 50 kW-batterij en kan daarmee de 340 km (WLTP) halen. Voor de meeste mensen is deze actieradius ruim voldoende voor de dagelijkse ritten. Zeker als u bijvoorbeeld thuis en/of op het werk kunt laden. Bij een snellader is de batterij van de e-208 Allure met haar 100 kWh binnen een half uur voor 80 procent gevuld.

Technische specificaties

Motor: 50kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 136 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,05

Eigenschappen

De elektromotor is met 136 pk en 260 Nm aan koppel lekker sportief. U kunt kiezen tussen drie verschillende manieren van rijden. De eco-stand voor het meest gunstige bereik, de Sport-stand levert een sneller reactievermogen en natuurlijk de Normal-stand die zich tussen de twee voorgaande standen beweegt. Door de elektrische techniek is de Peugeot e-208 Allure een stille kracht met een prettige wegligging.

Veiligheid

Veiligheid en connectiviteit staan voorop bij deze Peugeot e-208 Allure. Zoals onder andere: Apple Carplay, adaptieve cruise control, automatisch inparkeren, rijbaanbegeleiding, etc.

Ex- en interieur

Het ontwerp van de nieuwe Allure valt positief op door een stoer sportief design. De opvallende verlichting aan de voorkant geeft deze pittige leeuw ‘hoektanden’.

De afwerking in de binnenkant is zeer kwalitatief te noemen. De materialen en bediening zijn sportief en modern. Met de nieuwe 3D i-Cockpit – de combinatie van het compacte stuur, het navigatiestouchscreen en het head-up instrumentenpaneel – is deze auto haar concurrentie een stap voor, volgens vele autojournalisten.

Uw Peugeot e-208 Allure zakelijk leasen bij Terberg Business Mobility

De e-208 Allure geeft uw bedrijf de mogelijkheid om het wagenpark te vergroenen. Wij kunnen deze volelektrische auto op zeer korte termijn leveren. Ons advies is om er snel bij te zijn want de Peugeot e-208 Allure is erg populair als zakelijke auto. Neem contact met ons op zodat wij deze voor u kunnen vastleggen.

Neem contact met mij op