Opel Corsa-e Launch Edition

50kWh 136 pk elektrisch

vanaf € 485,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Een Opel Corsa-e zakelijk leasen

Steeds meer ondernemers en medewerkers kiezen voor een elektrische auto. Niet alleen omdat de bijtelling gunstig is maar ook voor het comfortabele ‘stille’ rijden en het milieu. De meeste fabrikanten, waaronder ook Opel, zijn inmiddels ook deze weg ingeslagen waardoor er steeds meer keuze is. De nieuwe Corsa-e is de eerste in de reeks elektrische auto’s van Opel. Het ontwerp van de Corsa-e is fris en modern en daarom zeer geschikt als een passende zakenauto.

Hoe wilt ú rijden in uw nieuwe Opel Corsa-e?

U kunt deze sportieve auto rijden zoals u gewend bent of zoals u graag wilt. De Normal-modus spreekt voor zich. Het is de zogenaamde middenweg tussen sportieve prestaties en een energiegebruik. Daarnaast is er ook de Sport-modus voor meer snelheid en dynamiek en met de Eco-modus geniet u van optimaal rijbereik.

Bereik

Het bereik van 330 kilometer (WLTP-meting) is voor de meeste zakelijke rijders meer dan voldoende voor de dagelijkse ritten. En om de actieradius te maximaliseren, krijgt u aanwijzingen om deze te vergroten door optimaal zuinig te rijden. U kunt ook zien hoe u presteert ten opzichte van andere bestuurders die elektrisch rijden.

Het laden duurt via een normaal laadpunt zo’n 5,5 uur en via een snellader duurt het een half uur voor 80% van het batterijvermogen.

Technische specificaties

Motor: 50kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 136 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,05

Eigenschappen

Standaard is de Opel Corsa-e al comfortabel en sportief uitgerust. Maar Opel heeft gemeend er nog een aantal extra’s aan toe te voegen zoals een two-tone carrosseriekleur, digitaal instrumentenpaneel, een 10-inch infotainmentsysteem, LED-koplampen en 17-inch lichtmetalen wielen.

Bijtelling

Elektrisch is ook gunstig voor zakelijke rijders. U rijdt deze al vanaf een bijtelling van circa 90 euro (belastingschijf 1) of 119 euro (belastingschijf 2). Ook als u alle opties uit het boekje erbij bestelt, betaalt u niet meer dan 8% bijtelling.

Leasen van een Opel Corsa-e

Voor werkgevers is deze auto extra aantrekkelijk om bij te dragen aan een snelle vergroening van het wagenpark. Terberg Business Mobility adviseert u graag en kan ook volledige laadoplossingen voor thuis en op de zaak regelen.

Bent u enthousiast en wilt u snel de weg op met de Opel Corsa-e? Kies dan voor de rijk uitgeruste Corsa-e Launch Edition. Terberg Business Mobility kan deze op korte termijn leveren.

Neem contact met mij op