Skoda Citigo e iV Style

61kWh 83 pk elektrisch

vanaf € 360,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Skoda Citigo e iV Style leasen

De Skoda Citigo e iV Style is een compacte, volelektrische auto. Hiermee is ons autolandschap een ‘betaalbare’ elektrische auto rijker met de Skoda Citigo e iV.

De Skoda Citigo e iV heeft een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van 265 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Dit komt in de praktijk waarschijnlijk uit op circa 200-220 kilometer. Een uitstekende range voor zo’n voordelige kleine auto met een bijtelling van maar 8%. Voor de zakelijke rijder betekent dit een bijtelling vanaf €60,00 (belastingschijf 1) of €79,00 (belastingschijf 2). Met een goed bereik en een uitstoot van nul is deze Citigo een echte stadsauto.

Laden

De Skoda Citigo e iV is bij een snellaadstation zoals Fastned binnen één uur voor 80 procent opgeladen. Bij een openbaar oplaadpunt (laadvermogen 7,2 kW) heeft de elektrische auto ongeveer 4 uur aan oplaadtijd nodig. Mocht je de Skoda Citigo e iV thuis willen opladen via het stopcontact, dan moet je rekening houden met een oplaadtijd van ongeveer 12,5 uur.

Technische specificaties

Motor: 61kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 83 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,05

Eigenschappen

Skoda Citigo e iV is er in twee uitvoeringen: de Ambition en de Style. Het verschil zit alleen in de uitrusting. Op elektrisch vlak verschillen deze auto’s niet.

In- en exterieur

De elektrische aangedreven Citigo biedt evenveel binnenruimte als het model met benzinemotor. De Style-uitvoering heeft standaard 16-inch lichtmetalen velgen en meegespoten voorbumpers, achterbumper en zijspiegels. De Style uitvoering kent ook automatische airconditioning, cruisecontrol, elektrische ramen, verkeersbordenherkenning en regen- en lichtsensoren. Voor parkeerhulp, stoelverwarming en extra speakers is het ‘Comfort Pakket’ een goede keuze.

Veiligheid

Skoda zou Skoda niet zijn als er goed is nagedacht over de veiligheid van de auto. Met onder andere Lane Assist, ABS en ESC en Led dagrijverlichting kunt u zich goed door het verkeer bewegen zonder dat uw veiligheid in gevaar komt. Ook de snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging doet hierbij een duit in het zakje.

Lease uw Skoda Citigo e iV Style

Terberg Business Mobility kan deze Skoda Citigo e iV op korte termijn leveren. Natuurlijk kunt u bij ons volledig ontzorgd elektrisch rijden. Wij geven u graag advies over de laadmogelijkheden en de installatie kunt u gewoon meeleasen. Doe daar bovenop de services als verzekering, onderhoud, reparatie, banden, pechhulp en u kunt zonder sores op weg.

Neem contact met mij op