Skoda Citigo e iV Ambition

61kWh 83 pk elektrisch

vanaf € 345,-

op basis van 60 mnd en 10.000 km/jr

Neem contact met mij op

Wat is standaard inbegrepen?

  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving en rente
  • All-risk verzekering, WA en Casco
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart

Skoda Citigo e iV Ambition lease

Met de Skoda Citigo e iV is er een compacte ‘stadsauto’ aan het elektrische assortiment toegevoegd. Deze zeer betaalbare auto is met de 8 procent bijtelling een aanbeveling voor zakelijke rijders. Voor de bijtelling van deze elektrische Skoda Citigo betaalt u maar vanaf €57,00 (belastingschijf 1) of €75,00 (belastingschijf 2).

De Skoda Citigo e iV krijgt een 36,8 kWh accupakket en heeft een bereik van 265 kilometer (WLTP). Afhankelijk van uw rijstijl en de weersomstandigheden komt dit in de praktijk waarschijnlijk neer op zo’n 220 kilometer. Een uitstekende range voor zo’n voordelige en kleine auto.

Laden

De Citigo e is sneller en stiller dan de Citigo met benzinemotor. Doordat de kosten per kilometer zoveel minder zijn, is de meerprijs voor de elektrische variant snel terugverdiend. De elektrische Skoda kan thuis worden opgeladen, via openbare oplaadpunten en via het snellaadnetwerk. Bij een snellaadpunt van bijvoorbeeld FastNed is de laadtijd één uur. Bij een openbaar oplaadpunt (laadvermogen 7,2 kW) is de Skoda Citigo e iV na 4 uur geladen en thuis via het stopcontact moet u rekenen op ca. 12,5 uur.

Technische specificaties

Motor: 61kWh
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 83 pk
Transmissie: Automaat
Deuren: 5 deuren
Meerprijs per km.: 0,05

Eigenschappen

Skoda Citigo e iV is er in twee uitvoeringen: de Ambition en de Style. Het verschil zit alleen in de uitrusting. Op elektrisch vlak verschillen deze auto’s niet. De Ambition is het ‘instapmodel’ met de contrasterende zwarte kunststof spiegelkappen en handgrepen. En ook de 14-inch stalen velgen met plastic sierdoppen.

In- en exterieur

De elektrische Citigo Ambition is vernieuwend ten opzichte van de benzineversie. De grille is nu gesloten en uitgevoerd in de lakkleur. Binnenin is de Citigo e iV herkenbaar aan een nieuw dashboard. Opvallend is het dat de Citigo in zijn kaalste vorm een volledig automatische airconditioning krijgt.

Het radiovak wordt gevuld met een systeem met onder andere smartphone-integratie. In plaats van een beeldscherm is de Citigo e iV voorzien van een smartphonehouder. Skoda levert een op maat gemaakt app waarmee de telefoon van de berijder dienst doet als navigatiesysteem en boordcomputer. Ook kan deze app op afstand uitlezen hoe het laadproces verloopt. Voor parkeerhulp, stoelverwarming en extra speakers kan het ‘Comfort Pack’ gekozen worden.

Veiligheid

Er is door Skoda goed nagedacht over uw veiligheid. Daarom is de Citigo e iV Ambition voorzien van ABS, ESC en Lane Assist. Met de Led dagrijverlichting bent u voor het overige verkeer goed zichtbaar.

Skoda Citigo e iV Ambition

Bij Terberg Business Mobility kunnen wij deze praktische elektrische auto op korte termijn leveren, ook nu met de huidige schaarste op deze markt. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste laadmogelijkheden en de kosten hiervan kunnen worden meegenomen in het leasepakket. Hierin zijn ook de laadpas, onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp etc. meegenomen. U kunt zorgeloos op weg met de Skoda Citigo e iV Ambition.

Neem contact met mij op