Met JustGo helpen we jou met het aanbieden van flexibele (deel)mobiliteit voor medewerkers, bewoners of huurders met één overzichtelijke app voor zowel zakelijk- als privégebruik.

Wij geloven sterk in de inzet van deelmobiliteit. Daarom hebben we een deelplatform ontwikkeld: JustGo. Voor organisaties, vastgoedontwikkelaars en gemeenten die mobiliteit willen aanbieden op een flexibele, efficiënte, duurzame en kostenbesparende manier.

Waarom delen?

Straten staan vol met voertuigen, we staan urenlang in de file, we gaan anders om met woon-werkverkeer en hebben steeds meer flexibele arbeidsovereenkomsten. De rol van de auto verandert, en dat vraagt om slimme mobiliteitsoplossingen. Hoe kunnen we flexibeler en duurzamer omgaan met mobiliteit?

Daarnaast zien we tegenwoordig steeds vaker dat steden – en dus ook bedrijven of appartementencomplexen – last krijgen van parkeerdruk. Er wordt steeds meer gebouwd, waardoor er minder plek overblijft om te parkeren. JustGo is de ideale oplossing om met deze parkeerdruk om te gaan. Ook voor bedrijven die wel genoeg parkeerruimte hebben, kan JustGo helpen. Want hoe mooi is het als je een gedeelte hiervan kunt gebruiken voor andere dingen?

Voor wie?

Of je nou een projectontwikkelaar bent of flexibele mobiliteit zoekt voor je personeel, voor iedere doelgroep bieden wij een maatwerk oplossing. Wat ons onderscheidt van vergelijkbare partijen is dat onze dienstverlening enkel werkt met een closed community: een gesloten groep mensen, zoals collega’s of bewoners.

Voor wie wil jij flexibele mobiliteit aanbieden?

Voor bewoners

Naar de pagina

Voor collega’s

Naar de pagina

Operationeel beheer

Ontzorgen vinden wij bij JustGo geen chique en uniek woord meer, maar het komt eigenlijk wel neer op de essentie van deelmobiliteit. Je wilt gewoon ‘geen gedoe’, of zoals we bij JustGo zeggen ‘Gewoon gaan!’. Daarom hebben wij onderstaand alle zaken opgesomd die bij het dienstverleningspakket van JustGo zijn inbegrepen.

  • Een snel en zorgvuldig validatieproces van de gebruiker
  • Uitgebreide handleiding
  • Toegang tot het dashboard
  • Onderhoud van de deelauto’s
  • Schade- en boete afhandeling
  • Helpdesk 24/7 met alarmservice (chat en telefonisch)
  • Maandelijkse management rapportage
  • Maandelijkse schoonmaak van in- en exterieur
  • Maandelijkse tech check (olie, ruitenvloeistof, bandenspanning)
  • WA/Casco deelauto verzekering van Allianz

Online platform

Met de Fleet Management Tool beheer je reserveringen, opent & sluit je de auto’s op afstand en zie je de actuele locaties.

Met de maandelijkse rapportages kun je als klant duidelijk en overzichtelijk zien welke auto’s wanneer worden gebruikt, hoe de bezetting is, en waar ze voornamelijk heen rijden.

Het deelplatform van Terberg Business Mobility

JustGo is het deelplatform van Terberg Business Mobility en onderdeel van het familiebedrijf Terberg, met meer dan 150 jaar ervaring in mobiliteitsoplossingen. Dit geeft niet alleen veel ervaring en expertise, maar maakt het ons ook mogelijk om uw organisatie een totaaloplossing te bieden met advies op maat. Ons deelplatform, de software en de hardware kunnen we op basis van uw wensen inzetten met shortlease, een abonnement of in combinatie met een (bestaand) leasecontract.

 

Bekijk de video