Deelmobiliteit voor zakelijk rijden

Straten staan vol met voertuigen, we staan urenlang in de file, we gaan anders om met woon-werkverkeer en hebben steeds meer flexibele arbeidsovereenkomsten. De rol van de auto verandert, en dat vraagt om slimme mobiliteitsoplossingen. Hoe kunnen we flexibeler en duurzamer omgaan met mobiliteit?

Wij geloven sterk in de inzet van deelmobiliteit. Daarom hebben we een deelplatform ontwikkeld: JustGo. Voor organisaties, vastgoedontwikkelaars en gemeenten die mobiliteit willen aanbieden op een flexibele, efficiënte, duurzame en kostenbesparende manier.

De voordelen van JustGo

Zakelijk autodelen betekent:
 • Een flexibele en gemakkelijke vorm van mobiliteit
 • Ruime besparing op kosten, grond en tijd
 • Meerwaarde en service voor bewoners en medewerkers
 • Efficiënte omgang met bestaande en nieuwe voertuigen
 • Bijdrage aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen

Waarom delen?

Deelmobiliteit, het woord zelf zegt het al, het delen van verschillende vormen van mobiliteit. U betaalt alleen voor het gebruik van het voertuig en kunt hier gebruik van maken door middel van een mobiele applicatie waarin u alles regelt. Ja, echt alles.

Gemiddeld staat een auto 95% van de tijd stil in Nederland en geven huishoudens gemiddeld 4500 euro per jaar uit aan mobiliteit. Dit betekent dat onze straten en buurten vol stilstaande auto’s staan en de financiële druk hoog is. Dit kan – en moet – anders vinden wij van JustGo.

Hoe werkt het?

Met de JustGo app gebruiken uw medewerkers of bewoners gemakkelijk en snel de deelauto’s.  Zoals we bij JustGo zeggen: gewoon gaan!

Meld u aan

Maak een account aan via het aanmeldformulier dat u heeft ontvangen. Vul uw gegevens in en gebruik de inloggegevens bij het inloggen in de app.

Download de app

Met de JustGo Sharing app heeft u toegang tot eindeloos veel vormen van mobiliteit. Download de app in de Google Play Store of App Store.

Maak een reservering

Account goedgekeurd? Klaar om te gaan! Open de app, voer de gewenste datum en tijd van uw rit in en selecteer een auto.

Open en sluit de auto

Klaar om te rijden? Of tussendoor even stoppen? U opent en sluit de auto altijd met een swipe in onze app. Handig!

Eindeloos veel rijplezier

Het gebruiken van een auto was nog niet eerder zo makkelijk. U betaalt alleen per rit en wij regelen de rest.

Bekijk de video

Wat zeggen gebruikers over JustGo?

“Ik vind het een fijne app, waarin ik makkelijk een auto kan reserveren. Factuurtje komt automatisch na uitchecken, dus top. Een app experience voor dit soort services moet zo eenvoudig en intuïtief mogelijk zijn en daar zijn jullie in geslaagd. Al met al erg fijne app!”

Dennis, Anna Paulowna

“Ik kan iedereen autodelen aanbevelen vanuit zowel kosten als duurzaamheidsaspect. Voordeel van JustGo is de laagdrempeligheid en de mogelijkheid voor gebruik gesloten autodeelsysteem.”” 

Kleppe, Rotterdam

“Ik ben blij met de overstap van hebben van een eigen auto naar het autodeelsysteem. Werkt voor ons prima. Goede service en jullie zijn over het algemeen goed en snel bereikbaar indien je de helpdesk nodig hebt.”

Wendy, Rotterdam

Het aanbod

 • Sharing Hardware Box
 • Mobiele app
 • Online platform

Door het plaatsen van de Sharing Hardware Box wordt het mogelijk om bestaande auto’s deelbaar te maken. Heeft u toch een auto nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om een abonnement, shortlease of leasecontract te nemen in combinatie met JustGo Business. Handig!

Bekijk ons aanbod

Online platform

Met de Fleet Management Tool beheert u reserveringen, opent & sluit u de auto’s op afstand en ziet u de actuele locaties.

Met de maandelijkse rapportages kan u als klant duidelijk en overzichtelijk zien welke auto’s wanneer worden gebruikt, hoe de bezetting is, en waar ze voornamelijk heen rijden.

Waarom kiezen voor JustGo Business?

Dat vertellen we u graag persoonlijk! Maar, hier alvast vijf voordelen waar we niet omheen kunnen:

1. Flexibel en gemakkelijk
2. Besparing op kosten, grond en uren
3. Extra service en meerwaarde
4. Efficiënt en overzichtelijk
5. Draagt bij aan duurzaamheidsdoelstellingen

De JustGo app

De focus van de app ligt op frictieloze onboarding,
persoonlijke communicatie en het aanbieden van een
brede selectie aan voertuigen.

 • Download de app
 • Activeer je account
 • Maak een reservering
 • Open de auto en rijd weg
Download de app

Ik wil contact met een specialist

Met JustGo Business leveren wij de meest efficiënte manier van flexibele mobiliteit. Kan uw bedrijf wel wat flexibiliteit gebruiken? Wij kijken en denken graag mee over hoe we JustGo Business in uw voordeel kunnen laten werken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. JustGo.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Functie
Bedrijf
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Ja