Deelmobiliteit voor zakelijk rijden

Met JustGo Business bieden we dé oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk van deze tijd, namelijk: de behoefte aan flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparing.

Met de app kunnen uw medewerkers de auto snel en makkelijk reserveren én openen en sluiten. Met het bijbehorende online platform heeft u volledige controle over het beheer van de voertuigen, gebruikers, bedrijven, facturen en rittenadminstratie.

De voordelen van JustGo

Zakelijk autodelen betekent:
 • Flexibiliteit en gemak
 • Besparing op kosten, grond en uren
 • Extra service en meerwaarde voor uw medewerkers
 • Efficiënter gebruik van uw assets
 • Bijdrage aan behalen van duurzaamheidsdoelstellingen

Hoe werkt het?

Kies een auto

Heeft u (lease)auto’s in uw wagenpark die u graag optimaler wil benutten? Dan kan JustGo of Terberg Business Mobility deze deelbaar maken. Nog geen auto? Kies dan uit ons uitgebreide aanbod in de vorm van abonnementen, shortlease en gewone leasecontracten.

Installeer de Box

Met het plaatsen van de Sharing Hardware Box maken we de auto deelbaar, bruikbaar en beheerbaar met de JustGo Sharing app en het online platform. 98% van alle voertuigen zijn geschikt. JustGo checkt dit voor u.

Klaar om te gaan!

Zakelijk rijden was nog niet eerder zo makkelijk, efficiënt en overzichtelijk. Uw medewerkers gebruiken de auto’s met de JustGo Sharing app en u heeft alles overzichtelijk in data en rapportages met het online platform.

Bekijk de video

Het aanbod

 • Sharing Hardware Box
 • Mobiele app
 • Online platform

Door het plaatsen van de Sharing Hardware Box wordt het mogelijk om bestaande auto’s deelbaar te maken. Heeft u toch een auto nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om een abonnement, shortlease of leasecontract te nemen in combinatie met JustGo Business. Handig!

Bekijk ons aanbod

Wij zijn positief verrast door de snelheid, flexibiliteit en het gebruiksgemak van het Justgo deelauto concept. Na de eerste informatieavond stonden binnen 4 weken! onze deelauto’s, bestickerd en wel op ons terrein. Onze bedenkingen zijn compleet weggenomen door het gebruiksgemak, de lagere kosten en als bonus de mogelijkheden om andere typen auto’s te gebruiken.

M.Ham, Tuin van Noord, Rotterdam

Online platform

Met de Fleet Management Tool beheert u reserveringen, opent & sluit u de auto’s op afstand en ziet u de actuele locaties.

Met de maandelijkse rapportages kan u als klant duidelijk en overzichtelijk zien welke auto’s wanneer worden gebruikt, hoe de bezetting is, en waar ze voornamelijk heen rijden.

Waarom kiezen voor JustGo Business?

Dat vertellen we u graag persoonlijk! Maar, hier alvast vijf voordelen waar we niet omheen kunnen:

1. Flexibel en gemakkelijk
2. Besparing op kosten, grond en uren
3. Extra service en meerwaarde
4. Efficiënt en overzichtelijk
5. Draagt bij aan duurzaamheidsdoelstellingen

De JustGo app

De focus van de app ligt op frictieloze onboarding,
persoonlijke communicatie en het aanbieden van een
brede selectie aan voertuigen.

 • Download de app
 • Activeer je account
 • Maak een reservering
 • Open de auto en rijd weg
Download de app

Ik wil contact met een specialist

Met JustGo Business leveren wij de meest efficiënte manier van flexibele mobiliteit. Kan uw bedrijf wel wat flexibiliteit gebruiken? Wij kijken en denken graag mee over hoe we JustGo Business in uw voordeel kunnen laten werken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. JustGo.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Functie
Bedrijf
Terberg Business Mobility mag contact met mij opnemen over de mogelijkheden van JustGo
Ja