Bereken nu direct uw leasebedrag voor uw zakelijke auto

U wilt graag ondernemen en als ondernemer is mobiliteit ontzettend belangrijk. Die mobiliteit wilt u graag slim financieren zodat u alle ruimte heeft voor groei. Met Financial Lease kiest u zelf het voertuig, wordt u direct eigenaar van het voertuig en profiteert u van eventuele fiscale voordelen.

  • Vul nu het benodigde investeringsbedrag in
  • Geef aan welk bedrag u aan het eind nog in één keer wenst te voldoen
  • Geef aan in welke termijn u de financiering wenst terug te betalen
  • Ontvang binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte over uw leasemogelijkheden

Bent u een startende ondernemer? Vraag de vrijblijvende offerte aan en ga met onze leaseadviseurs kijken naar de mogelijkheden voor uw financiering.

Spreekt u liever gelijk één van onze collega’s? Onze leaseadviseurs staan voor u klaar. Bel nu naar: 030 288 47 74.

De voordelen van Financial Lease bij Terberg Business Mobility

Kies voor Financial Lease van Terberg Business Mobility voor uw volgende (bedrijfs)auto en profiteer van:
  • Een vaste lage rente
  • Keuzevrijheid in uw voertuig: nieuw of gebruikt
  • Direct economisch eigenaar van het voertuig
  • Eventuele fiscale voordelen
  • Behoud van liquiditeit

Uw nieuwe auto direct beschikbaar!

Voor wie

Financial Lease is er voor heel ondernemend Nederland. Van doorgewinterde ondernemer tot startende zzp’er, u weet het maar al te goed: er komt veel kijken bij ondernemen. Het vraagt grote investeringen en veel keuzes.

Met financial lease kiest u voor behoud van liquiditeit, fiscale voordelen, bent u zelf direct eigenaar, profiteert u van mogelijke fiscale voordelen en bepaalt u zelf de betalingstermijn.

Alles over fiscale voordelen

Hoe werkt het?

1. Kies uw auto

Gaat u voor een splinternieuwe bedrijfswagen, een elektrische auto of geeft u de voorkeur aan een occasion? De keuze is aan u. Met financial lease kiest u zelf het voertuig uit. Dit mag uit onze voorraad of bij de dealer.

2. Vrijblijvende offerte

Financial Lease is er om u de ruimte en keuzevrijheid te geven. Vraag daarom vrijblijvend uw offerte aan. Weet u nog niet helemaal zeker wat de waarde van uw nieuwe voertuig gaat zijn of heeft u advies nodig over de looptijd en de afbetaling? Wij geven graag persoonlijk advies.

3. Snel op weg!

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat u snel duidelijkheid heeft, daarom regelen wij de financiering snel en gemakkelijk. We ondersteunen u daar waar nodig en regelen dat u snel op weg kan!

Wat is Financial Lease?  

Wanneer een leasemaatschappij het voertuig van uw onderneming zakelijk financiert dan spreken we van Financial Lease. Bij Financial Lease wordt het voertuig uw economisch eigendom maar niet uw juridisch eigendom. Zo kiest u zelf het voertuig, de looptijd van het contract en de hoogte van de maandelijkse aflossing. Pas wanneer het voertuig volledig is afbetaald, is het voertuig ook uw juridisch eigendom. Bij een Financial Lease heeft u het restwaarde risico en dient u de auto zelf te verzekeren en te onderhouden. Dit in tegenstelling tot een full operational lease.  

Wat zijn de fiscale voordelen?  

Het voordeel van Financial Lease, ten opzichte van lease varianten als Operational Lease of Flex Lease, is dat u economisch eigenaar wordt van de auto. U heeft het restwaarde risico en dient zelf de auto te verzekeren en te onderhouden. Bij Operational Lease en Flex Lease is dit niet het geval. Bij een Financial Lease kan u direct profiteren van mogelijke fiscale voordelen die een eigenaar van een voertuig kan benutten*.

Tip: vraag uw financieel adviseur, accountant of onze accountmanagers voor extra toelichting over welke eventuele fiscale voordelen er van toepassing kunnen zijn.  

*Ondanks het feit dat deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldig is opgesteld kunnen er geen rechten of plichten aan worden ontleend.

1. BTW-teruggave
2. Afschrijving
3. Investeringsaftrek
4. Renteaftrek

Bij Terberg Business Mobility hebben we al meer dan 50 jaar ervaringen in het financieren en leasen van (bedrijfs)voertuigen. Met meer dan circa 40.000 contracten in beheer zijn we een van de grotere mobiliteitsaanbieders van Nederland. Verder zijn we een echt familiebedrijf dat ondernemers begrijpt. Wij zijn een betrokken leasemaatschappij die weet wat ondernemers beweegt. 

 Samen met ons zusterbedrijf JustLease, specialist in private lease, streven wij ernaar om iedereen te bedienen met passende mobiliteitsoplossingen en een partner in business te zijn. 

Meegroeien en service

Als volledige lease partner bieden we een tal van mogelijkheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is het ook mogelijk om een brandstofpas af te nemen, bieden wij verschillende verzekeringen aan én is het zelfs mogelijk uw voertuig deelbaar te maken met JustGo.

Ik wil graag contact met een specialist

Heeft u uw nieuwe voertuig op het oog en wilt u weten of u hiervoor financiering kan aanvragen bij ons? Ga met onze specialisten in gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. (*verplichte velden)

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam*
KVK-nummer
Bericht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Ja

Veel gestelde vragen

Hoe kom ik aan aanmerking voor Financial Lease?
Welke voertuigen komen in aanmerking voor Financial Lease?
Kan ik fiscale voordelen benutten?
Hoe zit het met onderhoud, reparaties en verzekeringen?
Wanneer word ik economisch en juridisch eigenaar van het voertuig?
Wat is de looptijd van mijn contract?
Wat is de slottermijn?
Staan de maandelijkse termijnen vast?
Welke informatie hebben jullie van mij nodig?
Wat gebeurt er aan het einde van mijn contract?
Wat zijn jullie algemene voorwaarden voor Financial Lease?

Lees hier de algemene voorwaarden van Financial Lease