Mobiliteitsoplossingen

 

 

 

 

 

Van iedereen een auto naar iedereen mobiel

We willen allemaal mobiel zijn. Zakelijk en privé. Op een manier die bij ons past. De auto speelt daarbij een belangrijk rol, maar is geen heilige koe meer. En dat is prima. Want door breder naar mobiliteit te kijken, houden we onze steden leefbaar en staan we minder lang in de file. En daar vaart iedereen wel bij.

Wij organiseren persoonlijk en flexibel vervoer met meer keuzevrijheid. We geloven in de kracht van delen en in slim combineren van verschillende vormen van (elektrisch) vervoer. We zetten vol in op service, data en innovatie. Zo komen we zo tot individuele en duurzame mobiliteitsoplossingen die echt voor u werken.

Onze beloftes

  • Wij laten u nooit staan
  • Wij geloven in delen
  • Wij geloven in een mix van oplossingen
  • Wij willen flexibele mobiliteit voor iedereen
  • Wij gaan voor minder auto’s en meer rendement

1. Wij laten u nooit staan

Wat uw wensen of vragen ook zijn op het gebied van mobiliteit. We zijn er voor u. Een mobiliteitspas of elektrisch leasefiets in plaats van een auto? Doen we. Pech onderweg, reparatie of onderhoud? We regelen het. Of u nou zzp’er bent of beheerder van een aanzienlijk wagenpark. We staan in de startblokken om u te ondersteunen, te adviseren of te helpen.

Voor veel ondernemers is een bedrijfswagen meer dan een auto. Het is werkplaats, vervoermiddel en magazijn, in één. Die kun je eigenlijk niet missen. Wij snappen dat. Daarom kunt u uw bedrijfswagen ook ’s avonds brengen voor onderhoud of reparatie. Dan loopt u geen inkomsten mis. En strandt u toch een keer onderweg, dan zorgen we in no time voor passend vervngend vervoer.

2. Wij geloven in delen

Autodelen wordt steeds gewoner. Vooral (jonge) menen die in de stad wonen en werken delen vaak een auto. Geen gedoe met parkeren en u bepaalt zelf of en wanneer je de auto pakt. Ook ondernemers zien de voordelen van autodelen: minder auto’s en/of beter gebruik van het wagenpark, kostenbesparing, CO₂-reductie, meer flexibiliteit en geen bijtelling voor de medewerker.

Ook wij juichen autodelen toe. We faciliteren onze klanten met poolbeheer en gebruiksvriendelijke systemen die het autodelen in goede banen leiden. Auto reserveren en rijden gaat met één simpele app. Ritten en gegevens voor de fiscus worden automatisch en overzichtelijk vastgelegd. Zo wordt autodelen extra aantrekkelijk. Voor ondernemer en medewerker.

3. Wij geloven in een mix van oplossingen

De auto pakken is niet altijd de meest praktische oplossing. Vooral in randstedelijke gebieden is reizen met het openbaar vervoer, de (elektrische) fiets of scooter soms sneller, goedkoper en efficiënter. Maar wilt u iets vervoeren of werkt u buiten de stad dan is een auto weer wel handig. Voor een dag, een week of onbeperkt.

Wij denken dat een combinatie van oplossingen het beste werkt. En beter is voor het milieu. Daarom nemen we alle opties mee als u een mobiliteitsvraag hebt: auto, deelauto, poolauto, fiets, scooter, mobiliteitspas, elektrisch, andere vormen van brandstof. Met de juiste mix kan uw mobiliteit soms wel met 50% verbeteren!

4. Wij willen flexibele mobiliteit voor iedereen

Of u nu zzp’er bent, startend ondernemer, directeur van een florerend bedrijf of een baan hebt. Flexibiliteit is een voorwaarde voor succes. Als ondernemer wilt u snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt en vragen van de klant. Als medewerker wilt u de vrijheid hebben om eigen keuzes te maken. Wij zorgen ervoor dat uw mobiliteit in alle gevallen soepel meebeweegt.

Wij gaan voor een flexibel gebruik van vervoersmiddelen. Snel vervoer nodig? We regelen het binnen 24 uur. Behoefte aan tijdelijk meer of minder auto’s, een deelauto of een bedrijfswagen voor 2 uur, 2 weken of 2 jaar? Het kan. Of misschien is een combinatie van auto, mobiliteitspas en elektrische fiets handig. Er is veel mogelijk. Want wij zijn net zo flexibel als u.

5. Wij gaan voor minder auto’s en meer rendement

Het klinkt misschien raar, maar wij gaan voor minder auto’s. Dat is voor iedereen beter. Beter voor onze leefomgeving en beter voor onze klanten. Minder auto’s betekent minder kosten en het bevordert de doorstroming op de Nederlandse wegen. Dus sneller op de plaats van bestemming, meer tijd voor meer klanten en uiteindelijk meer rendement.

Hoe komen we tot minder auto’s met meer rendement? We helpen u bijvoorbeeld het wagenpark efficiënter in te richten en verder te verduurzamen. Hiermee bespaart u op kosten en uw CO₂-uitstoot. Autodelen is een optie en het gebruik van andere vervoersmiddelen, naast de auto. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om te bekijken wat voor u wenselijk en haalbaar is.