Veelgestelde vragen over de overstap naar Arval

Nee, vooralsnog blijven Arval en Terberg Business Mobility hun eigen processen en diensten behouden. Wanneer dit verandert, laten we het natuurlijk weten.

Op dit moment niet. De overname is een voorgenomen besluit onder voorbehoud van goedkeuring van de OR en de mededingingsautoriteit. Dit betekent dat beide bedrijven haar dienstverlening continueren zoals je gewend bent. Je kunt het bestelproces blijven uitvoeren zoals je gewend bent. Er verandert niets aan de processen en afspraken.

De overname is een voorgenomen besluit onder voorbehoud van goedkeuring van de OR en de mededingingsautoriteit. Dit betekent dat beide bedrijven haar dienstverlening continueren zoals je gewend bent.  Terberg Business Mobility kan je helpen met je mobiliteit in Nederland en België.

Terberg Business Mobility levert net als ARVAL mobiliteitsoplossingen. Omdat de overname nog onder voorbehoud is van goedkeuring bieden beide organisaties onafhankelijk van elkaar de producten en diensten aan. We adviseren klanten om te kiezen voor de leverancier die het beste aansluit bij zijn of haar behoefte. Medewerkers van Terberg Business Mobility kunnen niet adviseren over de producten en diensten van ARVAL en omgekeerd.

Vanzelfsprekend gaan we ons uiterste best doen om dit overgangsproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Belangrijk voor jou om te weten is dat je tijdens dit proces altijd bij je accountmanager terecht kunt voor vragen. Wij zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van belangrijke veranderingen.

De overname is een voorgenomen besluit onder voorbehoud van goedkeuring van de OR en de mededingingsautoriteit. Beide partijen wensen hier voortvarend maar ook zorgvuldig in te opereren. Zodra het overnameproces is afgerond zullen partijen je informeren over de toekomstige samenwerkingsstructuur.

Leasemaatschappij Arval in Houten heeft de aandelen van de Terberg Business Lease Group overgenomen en daarmee zeggenschap verkregen over TBLG. Onder TBLG vallen de volgende merknamen: Terberg Business Mobility, Privatelease.com, Justlease, JustGo en Personal Car Lease. TBLG met al haar leaseauto’s (zo’n 40.000) en genoemde merknamen zal volledig onderdeel worden van Arval. Door samen met Arval verder te gaan worden we één van de grootste spelers in de Nederlandse mobiliteitssector.

Het doel van de overname is om onze relaties nog beter te bedienen. De veranderende markt op gebied van mobiliteit vraagt om een krachtige mobiliteitspartner. De gecombineerde organisaties hebben een sterkere inkoop- en innovatiekracht. Zo kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden.

De komende periode zal Arval vanuit haar systemen uitvoering geven aan de overeenkomsten die gesloten zijn met TBLG. Dit betekent dat jouw overeenkomst met TBLG wordt overgedragen naar Arval en naast jouw huidige Arval overeenkomst blijft bestaan. De afspraken die je met TBLG hebt, zullen onveranderd blijven.