Meestgestelde vragen

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:15 – 17:15 uur.

Bij pech zijn wij 24/7 bereikbaar via 030-288 47 74.

Je kunt een mail sturen naar onderhoud@terbergbusinessmobility.nl.

In onze leasecontracten zijn standaard al veel componenten inbegrepen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, banden, schadeafwikkeling, WA-verzekering en cascodekking, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp, bestuurdersdesk voor vragen en advies.

De leaseauto is verzekerd indien de bestuurder in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs. Het kan echter voor komen dat in de autoregeling van je werkgever beperkingen zijn opgelegd. Ons advies is dan ook om altijd navraag te doen bij de wagenparkbeheerder of contact verantwoordelijke.

Ja, je kunt als startende ondernemer bij ons een auto leasen. Wij beoordelen wel de kredietwaardigheid van je organisatie. Dit doen wij aan de hand van een uittreksel van de Kamer van Koophandel en onderbouwd businessplan.

U kunt een nieuw kentekenbewijs of kentekencard aanvragen door een mail te sturen naar inname@terbergbusinessmobility.nl. De prijs is € 90,=, exclusief BTW.

Ja, wij hebben een nieuwsbrief. Via deze link meld je je aan. Zo blijf je op de hoogte van marktontwikkelingen, nieuwe acties en autonieuws.

Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je jouw klacht per mail aan customercare@terbergbusinessmobility.nl of telefonisch via 030-288 47 74 doorgeven. Wij nemen jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling en nemen vervolgens contact met je op. Onze medewerkers zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:15 – 17:30 uur. Wij doen er alles aan om je als klant tevreden te houden.

Privé leasen is mogelijk via een dochter van de Terberg Business Lease Group, namelijk Justlease. Op de website www.justlease.nl vind je veel informatie over privé leasen en zie je direct alle beschikbare (actie)modellen.

Het meest gemakkelijk is om contact op te nemen met je accountmanager of leaseadviseur via hun rechtstreekse telefoonnummer of bellen naar het algemene telefoonnummer 030 – 288 47 74 en het cijfer intoetsen van Sales.

Ons advies is om contact op te nemen met je wagenparkbeheerder. Aan het eerder beëindigen van het leasecontract zijn namelijk kosten verbonden die aan je werkgever zullen worden doorbelast. De hoogte van de afkoopsom is grotendeels afhankelijk van de resterende looptijd. De administratiekosten voor het opvragen van een ‘Afkoopvoorstel’ bedragen €19,00 exclusief BTW.

Op vertoon van je legitimatie- en kentekenbewijs kun je bij je merkdealer nieuwe kentekenplaten laten maken. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

Deze kun je doorgeven door een mail te sturen naar info@terbergbusinessmobility.nl.

De hoogte van de borg en of er borg is hangt af van je financiële situatie. Er zijn drie mogelijke uitkomsten:

  • Acceptatie: hierbij zetten wij de order door zonder een borgverklaring.
  • Acceptatie op voorwaarde: hier wordt er een borg gevraagd, bij akkoord en betaling zetten wij de order door. De hoogte van de borg verschilt per bedrijf.
  • Weigering: het is niet verantwoord om een leasecontract met de onderneming aan te gaan.

De looptijd is hierin bepalend, tenzij er dermate veel kilometers zijn gereden dat het maximum aantal totaalkilometers voor het betreffende merk / model / brandstofsoort wordt overschreden.