Veelgestelde vragen over bestellingen en levering

Ja, je kunt bepalen waar je leaseauto wordt geleverd. Als je dit door ons laat bepalen, profiteer je van zeer scherpe leasetarieven. Wij hebben namelijk speciale afspraken met onze vaste dealers.

Accessoires kunnen altijd worden toegevoegd. Doe je dit tussen bestelling en levering, dan leveren wij de leaseauto uit inclusief de extra accessoires. Wil je accessoires toevoegen gedurende het leasecontract, dan worden deze gemonteerd en de kosten gespreid over de leaseperiode.

Ja, dit is wat ons betreft mogelijk mits de dealer hiermee akkoord gaat en er geen afwijkende afspraken door de werkgever zijn gemaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig afmelden van de auto bij Terberg Business Mobility o.v.v. het kenteken, de inleverdatum en de adresgegevens van de dealer.

Het inleveren van je leaseauto bij een dealer is voor eigen risico daar het schouwingsrapport pas wordt opgemaakt zodra de auto bij Terberg Business Mobility aanwezig is. Aan het transport van de auto zijn kosten verbonden die je kunt vinden op ons tarievenoverzicht.

Dat is afhankelijk van het stadium in het bestelproces. Ons advies is om hierover contact op te nemen met je lease-adviseur.

Ja, in de website zit een keuze waarop je aan kunt geven jouw eigen inbouw te willen realiseren. Desgewenst kunnen wij dit maatwerk ook regelen, zodat de auto ready-to-go afgeleverd wordt. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met het team Bedrijfswagens via 030 – 280 75 80.

Zodra je leaseauto klaar is voor aflevering neemt de leverende dealer contact met je op voor het maken van een afspraak. De afleverdatum wordt vervolgens bevestigd aan Terberg Business Mobility zodat wij kunnen zorgdragen voor het opsturen van de bestuurdersmap, het verzekeren van de auto en het aanvragen van een brandstofpas (mits opgenomen in het leasecontract).

Je ontvangt de groene kaart per e-mail circa 2 weken na aflevering van je auto. Dit is een digitale versie. Over het algemeen zal het volstaan dat je jouw IVB op je telefoon kunt tonen maar de autoriteiten kunnen je vragen een papieren versie te tonen. Het is dan ook verstandig deze uit te printen en in je auto te bewaren.

In een beperkt aantal landen is het echter verplicht om een originele groene kaart bij te hebben.

Ga je naar of reis je door Albanië, Bosnië en Herzegovina, Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Noord-Macedonië, Oekraïne, Tunesië, Turkije of Wit-Rusland, vraag dan onder vermelding van je kenteken een originele groene kaart aan op groenekaarten@terbergbusinesslease.nl.

Wellicht ten overvloede om te vermelden dat de leaseauto alleen verzekerd is in die landen die op de groene kaart vermeld staan en dus niet in de landen waarvan de landcode is doorgehaald.

Binnen twee weken na aflevering zal de RDW je kentekencard opsturen. Je bent verplicht een kentekencard te kunnen tonen als de politie hiernaar vraagt. Bij aflevering van de auto ontvang je in eerste instantie een tenaamstellingsverslag. Dit is een tijdelijke kentekencard totdat je de definitieve kentekencard ontvangt. Op het tenaamstellingsverslag staat tevens waar de kentekencard naartoe wordt gestuurd.

Vragen over de ontvangst van je definitieve kentekencard kun je richten aan: afleveringen@terbergbusinessmobility.nl.

Bij het bestellen van je leaseauto bij de dealer of importeur, ontvangen wij direct de verwachte levertermijn. Wij stellen je hiervan op de hoogte, evenals van eventuele wijzigingen van de leverdatum.

Eventuele vragen kun je sturen naar afleveringen@terbergbusinessmobility.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de leverende dealer zodat je de meest actuele informatie direct ontvangt.

Het inbouwpakket standaard bevat zijwandbekleding en vloer.

Bij aflevering van je nieuwe leaseauto ontvangt je een berijdersmap met een schadeaangifteformulier, contactgegevens en een groene kaart van Terberg Business Mobility. De dealer levert alle sleutels van de auto en de registratie van de kentekencard. Heb je een brandstofpas via Terberg Business Mobility aangevraagd? Dan krijg je de Multi Tank Card zo spoedig mogelijk toegezonden.