Veelgestelde vragen over het inleveren of overnemen van auto’s

Vraag de overnameprijs van de leaseauto aan bij customercare@terbergbusinessmobility.nl en je krijgt binnen 5 werkdagen de overnameprijs per mail alsook de overnameprocedure. Bij een tussentijdse overname (nog geen einde leasecontract) zal de overnameprijs worden bevestigd aan je wagenparkbeheerder.

In de mail vermeld je het kenteken, de gewenste overnamedatum en de kilometerstand per gewenste overnamedatum.

Vanaf drie maanden vóór het einde van je leasecontractperiode kun je de overnameprijs van je leaseauto opvragen.

Je kunt een mail sturen naar inname@terbergbusinessmobility.nl.

Ja, dit is mogelijk. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer vooraf naar de voor jou dichtstbijzijnde locatie via 030-280 75 00. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk blijft voor de schadestaat van de leaseauto tot het moment dat deze door ons is ingenomen in Utrecht.

Via de schadebeeldverklaring (ook wel verklaring schadevrije jaren of leaseverklaring genoemd) kunnen wij je inzicht geven in het schadebeeld voor de periode dat in een leaseauto van Terberg Business Mobility gereden is.

Door het formulier op deze pagina in te vullen, kun je een schadebeeld verklaring aanvragen ten behoeve van je autoverzekering. Wij kunnen een schadebeeldverklaring pas afgeven na het inleveren van het voertuig en bij beëindiging van het contract. Je ontvangt de verklaring binnen maximaal 10 werkdagen.

In het geval van een shortlease of voorloopauto geven wij pas een schadebeeld verklaring na looptijden langer dan één jaar.

Je ontvangt automatisch een mail met een link naar het inspectierapport.

Bij voorkeur wordt de auto op afspraak ingeleverd aan de Zeehaenkade 50 te Utrecht, het vestigingsadres van Terberg Business Mobility. Voor het maken van een inleverafspraak zijn wij te bereiken op: 030 – 288 47 74 of customercare@terbergbusinessmobility.nl. Het voordeel is dat er in jouw bijzijn een schouwingsrapport wordt opgesteld en eventuele vragen direct beantwoord kunnen worden.

Terberg Business Mobility kan de leaseauto ook tegen betaling ophalen op een zakelijk adres of bij de leverende dealer van je nieuwe leaseauto. In dat geval kun je de auto afmelden op planningtransport@terbergbusinessmobility.nl onder vermelding van het kenteken, de inleverdatum en het ophaaladres. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de auto totdat deze bij ons aanwezig is. Indien Terberg Business Mobility de auto op locatie ophaalt dan zal het schouwingsrapport op een later moment worden opgesteld en per e-mail naar jouw wagenparkbeheerder worden verzonden.

Zorg er altijd voor dat eventuele schade voor inname worden gemeld bij de afdeling schade.

Ja, de zomer- en/of winterbanden zijn onderdeel van de overnameprijs mits de extra set banden nog aanwezig is op de opslaglocatie en/of nog voldoende restprofiel hebben. Ons advies is om de zomer- en/of winterbanden binnen 1 week na overname op te halen op de locatie waar de banden zijn opgeslagen. Nadere informatie kun je vinden in de door jou ondertekende koopovereenkomst.