Auto Inleveren

Leaseauto inleveren

Trademark

Als jouw leasecontract is afgelopen en je een nieuwe leaseauto ontvangt, moet jouw oude auto weer ingeleverd worden. Er zijn een aantal zaken waar je dan rekening mee moet houden. Deze hebben we in een praktische handleiding voor je op een rijtje gezet.

Download de handleiding hier.

 

Belangrijke documenten

Zelf inleveren in Utrecht

Als je zelf de leaseauto wilt inleveren bij onze locatie in Utrecht, dan kun je hiervoor telefonisch een afspraak maken via +31 (0) 30 206 11 57. Doe dit minstens een maand van tevoren.

Je kunt na het maken van een afspraak jouw oude auto zelf komen brengen naar onze inleverlocatie Zeehaenkade 50 in Utrecht. Bij het inleveren inspecteren wij samen naar de compleetheid en eventuele schade van de auto. Alles wat wordt vastgesteld verwerken we in een inspectierapport, wat je vervolgens digitaal van ons ontvangt.

Transport

Laten ophalen door Terberg Business Mobility

Je kunt jouw oude auto ook laten ophalen bij je zakelijke adres of de dealer waar de auto nu staat. Wij zorgen er dan voor dat de auto binnen 5 werkdagen wordt opgehaald. Eenmaal in Utrecht, inspecteren wij de compleetheid en schade aan de auto. Alles wat wordt vastgesteld verwerken we in een inspectierapport, wat jouw werkgever vervolgens digitaal van ons ontvangt.

De oude auto moet wel gereed gemaakt worden voor inlevering. Dat doe je door deze eerst af te melden. Dit kun je via de onderstaande knop regelen.

Meld leaseauto af
Trademark

Inspectierapport

Zoals hierboven is benoemd, wordt bij het inleveren een inspectierapport opgemaakt die je digitaal van ons ontvangt. Je kunt het inspectierapport ook altijd opvragen via de onderstaande button.

Vraag inspectierapport op