Header declaraties bekeuringen

Declaraties en bekeuringen

Trademark

MultiTankcard Next app

Als je brandstof privé hebt afgerekend en je dit mag declareren, kan dit gemakkelijk via de MultiTankcard Next app. Deze app is beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Appstore.

Als je de app gedownload hebt, moet je eerst een account maken. Lees hier meer over het registratieproces.

Brandstof declareren

Als je een account hebt aangemaakt, kun je de brandstofkosten declareren via de MultiTankcard Next app. Dit doe je door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1

Open de MultiTankcard Next app en klik op naar Transacties.

Stap 2

Klik op Nieuwe declaratie.

Stap 3

Selecteer het soort kosten.

Stap 4

Klik op Scan en maak een foto van de bon.

Stap 5

Vul de gewenste gegevens in en klik onderaan op Indienen.

Trademark

Bezwaar maken

Ben je het niet eens met de bekeuring? Dan kun je bezwaar maken. Dit kan op twee manieren.

1. Via mail/brief
Vat je bezwaar samen in een mail of brief en stuur deze binnen de gestelde termijn zelf naar de betreffende instantie. Voeg hier het door jou ingevulde Volmacht bezwaarschrift bekeuringen aan toe. Deze kun je hier vinden door je kenteken en kenmerken in te vullen en op ‘opzoeken’ te klikken.

2. Via Appjection
Maak een foto van de bekeuring en klik vervolgens op de knop hieronder. Volg de stappen in het scherm dat volgt om je bezwaar in te dienen.

Bezwaar maken

Komt jouw bekeuring uit Duitsland of België? Dan loopt het afhandelen van de betaling iets anders. De betreffende instanties hebben namelijk het recht om te informeren wie de bestuurder is. Wanneer dit verzoek bij ons binnenkomt, nemen wij dit op met de werkgever. Het kan zijn dat jouw werkgever jou hierover benadert en de verdere afhandeling via de Duitse of Belgische instantie verloopt.