Header belangrijke documenten

Belangrijke documenten

Alles wat je nodig hebt

Belangrijke documenten

Er zijn een aantal documenten die je soms als leaserijder nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een schadebeeld verklaring, berijdersverklaring of schadeformulier. Hier kun je alle belangrijke documenten vinden wanneer jij die nodig hebt.

Schadebeeld verklaring

Een schadebeeld verklaring, ook wel verklaring schadevrije jaren of leaseverklaring genoemd, geeft inzicht in het schadebeeld van de periode voordat je in onze leaseauto hebt gereden. Als je via Terberg Business Mobility de verzekering van jouw leaseauto hebt geregeld, kun je deze verklaring bij ons opvragen.

> Vraag aan

Berijdersverklaring

Je hebt mogelijk een berijdersverklaring wanneer je een parkeervergunning bij jouw gemeente wilt aanvragen of wanneer je naar het buitenland gaat met jouw leaseauto. De tweede situatie geldt niet voor alle landen. Controleer dit voordat je op vakantie gaat.

> Vraag aan

Groene kaart

Na aflevering van jouw auto, heb je digitaal van ons het IVB Internationaal verzekeringsbewijs ontvangen. Op deze witte (voorheen groene) kaart staat hoe jouw leaseauto precies verzekerd is en in welke landen dit geldt. De kaart wordt zowel op papier als digitaal geaccepteerd. Je kunt deze opnieuw aanvragen als je het niet meer in bezit hebt.

> Vraag aan

Europees schadeformulier

Mocht je in een aanrijding terecht komen, dan moet je het Europese schadeformulier invullen. Deze kun je vrijwel altijd in de auto terugvinden. Is dat echter niet het geval of heb je het formulier al eens gebruikt, dan kan je hier het formulier downloaden en uitprinten.

> Download hier

Olaf Customer Care

Heb je vragen hierover?

Olaf en zijn collega’s helpen je graag!

Stel je vraag