Maatregelen COVID-19

Alle adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen om zo de druk op de zorg te verlichten. Wij staan als Terberg Business Lease Group volledig achter deze maatregelen. In deze brief leggen wij uit wat dit voor u betekent.

Binnen de kaders van deze verlengde maatregelen continueren we ons werk en onze dienstverlening zo goed mogelijk. Onze ketenpartners hebben veel preventiemaatregelen getroffen. Hierdoor kunnen we soepeler omgaan met afleveringen van gereedstaande auto’s en met de inname van ex-lease auto’s.

Eurocross: mogelijk minder inzet van internationale huurauto’s

Eurocross, onze partner voor pechhulp in binnen- en buitenland, heeft het afgelopen kwartaal (zoals verwacht) minder pech- en schadegevallen gezien; vooral in het buitenland maar nu ziet zij dit weer aantrekken.

Eurocross laat weten dat er minder internationale huurauto’s in de depots staan (dus lage beschikbaarheid). Wat kan dit voor u betekenen?

Als u, op weg naar (of in) een land met een negatief reisadvies strandt en vervangend vervoer nodig heeft dan kan Eurocross niet garanderen dat zij u ook van vervangend vervoer kunnen voorzien. Daarnaast kunnen verhuurders in deze tijd extra voorwaarden hanteren zoals een Eigen Risico van € 2.500 of hoger en eventuele repatriëringskosten van het vervangend vervoer bij uitval van de huurauto of bij sluitende grenzen.

Er is dus een grote kans dat u in zo’n geval geen internationale huurauto krijgt maar dat een andere oplossing wordt gezocht zoals bijvoorbeeld een vliegticket om terug te reizen. Dit wordt met u besproken tijdens de melding aan Eurocross.

F.A.Q.

Afleveren en inleveren auto
Haal- en brengservice
Tijdelijke (huur-)auto
Schadeherstel
Onderhoud en reparatie
Pechhulp
Banden
Nieuwe auto bestellen