Foto0011 (1)

Shortlease

Heb je snel een zakelijke leaseauto of bedrijfswagen nodig om schommelingen in je wagenpark op te vangen, voor een nieuwe collega of een kortlopend project? Bij Shortlease bepaal je zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Wat het precies inhoudt, vertellen we je graag op deze pagina.

Leasedeals
Trademark

Voor wie

Shortlease voor jouw bedrijf

Wil je graag een zakelijke auto leasen, maar niet meteen vastzitten aan een lang contract? Shortlease is een flexibel leasecontract voor een korte periode. Heb je een collega met een kortlopend contract, of heb je een auto of bestelbusje nodig voor een kortlopend project? Dan is Shortlease de juiste keuze. Ook als de periode nog onzeker is. Want na de eerste maand is het contract zelfs iedere dag opzegbaar.

Microsoftteams Image (28)

Na 1 maand iedere dag opzegbaar

Microsoftteams Image (26)

Incl. 3000 km p/m

Microsoftteams Image (26)

Binnen 2 dagen rijden

Microsoftteams Image (29)

Incl. alle leaseservices

Vergelijkbare gerelateerde producten

Leasing producten

Blijf op de hoogte

Het laatste mobiliteitsnieuws

Arval Samensterker Web
Trademark

Samen verder met Arval: alles wat je moet weten

Na onze eerdere berichtgeving over het voornemen van Arval om Terberg Business Lease Group over te nemen, is het nu echt definitief: op donderdag 1 december is bekendgemaakt dat Arval en Terberg Business Lease Group (TBLG) samen verder zullen gaan. Alles wat je hierover moet weten, lees je hier.
Microsoftteams Image (44)
Trademark

Dit is de bestelauto van het jaar 2023

Vandaag tijdens het Fleet Expo 2022 event wordt de bestelauto van het jaar 2023 bekendgemaakt. Welke auto volgt de Toyota Proace Electric op? Je leest het hier!
Preview 0001
Trademark

5 tips hoe jij medewerkers kunt laten besparen op brandstof

Omdat de grootste kostenpost van een wagenpark bestaat uit brandstof, levert het veel geld op als je op de brandstof kunt besparen. Hoe? We geven je 5 tips.
Foto0042
Trademark

Hiermee houd je grip op de kosten van je wagenpark

Grip houden op kosten, het is niet verrassend dat je dit wilt. Je bent veel geld kwijt aan brandstofkosten en pre-order auto’s zijn na levering veel duurder geworden. Maar hoe ga je ermee om?
20220718 163453
Trademark

Zo voorkom je autopech tijdens de vakantie

Laten we voorop stellen dat autopech precies dat is: pech. Maar je kan je auto vooraf op een aantal punten checken voordat je op vakantie gaat, waardoor je panne onderweg misschien voorkomt. Bovendien kan je soms zelf je auto repareren en hoef je de pechhulp niet eens te bellen. Maar hoe pak je dat deze vakantie aan?
Michiel Den Akker Leaseadviseur

Kom je er niet uit?

Michiel en zijn collega’s helpen je graag!

Of het nou gaat om het kiezen van de juiste elektrische auto of hoe je deelauto’s moet implementeren in je wagenpark; wij staan voor je klaar.

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug. Of neem zelf contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Maak een belafspraak