Foto0057

Occasion Lease

Heb je snel een auto nodig of ben je op zoek naar een auto die je voor kortere tijd kunt leasen? Dan is Occasion Lease voor jou een interessante optie! Ontdek hoe de voordelen van occasion lease jouw bedrijf ruimte geven.

Bekijk alle occasions
Trademark

Meer luxe

Occasion Lease voor jouw bedrijf

Met Occasion Lease mag je net wat meer luxe verwachten dan een andere leaseoplossing. Je krijgt een zakelijk representatieve auto met een kortere looptijd, vanaf 12 maanden. Daarbij bepaal je zelf de benodigde kilometers. Dit alles voor een scherpe prijs die tot wel 20% lager ligt dan een gloednieuwe auto. Bekijk dus snel ons unieke aanbod en rij binnen 4 weken in een auto die bij jou en jouw bedrijf past. De levertijd is vanzelfsprekend wel afhankelijk van de datum waarop de auto terugkomt.

Microsoftteams Image (28)

Tot wel 20% goedkoper dan een nieuwe auto

Microsoftteams Image (26)

Gratis geleverd met navigatie en bluetooth

Microsoftteams Image (30)

Kortere looptijd

Microsoftteams Image (28)

Bepaal zelf de KM-bundel

Foto0018

Gemak door Full Operational lease

Met onze occasions ben je verzekerd van optimale mobiliteit, inclusief het gemak van onze service. Hierbij kun je denken aan onderhoud, reparatie, pechhulp, vervanging van banden en alle bijbehorende verzekeringen als WA Casco en HSB (wegenbelasting).

Foto0042

Ons Occasion lease wagenpark

In ons wagenpark staan niet zomaar auto’s: wij stellen hoge kwaliteitseisen en voeren het onderhoud zo grondig mogelijk uit. Met onze mooie selectie van gebruikte zakelijke modellen (benzine en elektrisch) staat er altijd wel een auto tussen die bij je past.

Vergelijkbare gerelateerde producten

Leasing producten

Blijf op de hoogte

Het laatste mobiliteitsnieuws

Arval Samensterker Web
Trademark

Samen verder met Arval: alles wat je moet weten

Na onze eerdere berichtgeving over het voornemen van Arval om Terberg Business Lease Group over te nemen, is het nu echt definitief: op donderdag 1 december is bekendgemaakt dat Arval en Terberg Business Lease Group (TBLG) samen verder zullen gaan. Alles wat je hierover moet weten, lees je hier.
Microsoftteams Image (44)
Trademark

Dit is de bestelauto van het jaar 2023

Vandaag tijdens het Fleet Expo 2022 event wordt de bestelauto van het jaar 2023 bekendgemaakt. Welke auto volgt de Toyota Proace Electric op? Je leest het hier!
Preview 0001
Trademark

5 tips hoe jij medewerkers kunt laten besparen op brandstof

Omdat de grootste kostenpost van een wagenpark bestaat uit brandstof, levert het veel geld op als je op de brandstof kunt besparen. Hoe? We geven je 5 tips.
Foto0042
Trademark

Hiermee houd je grip op de kosten van je wagenpark

Grip houden op kosten, het is niet verrassend dat je dit wilt. Je bent veel geld kwijt aan brandstofkosten en pre-order auto’s zijn na levering veel duurder geworden. Maar hoe ga je ermee om?
20220718 163453
Trademark

Zo voorkom je autopech tijdens de vakantie

Laten we voorop stellen dat autopech precies dat is: pech. Maar je kan je auto vooraf op een aantal punten checken voordat je op vakantie gaat, waardoor je panne onderweg misschien voorkomt. Bovendien kan je soms zelf je auto repareren en hoef je de pechhulp niet eens te bellen. Maar hoe pak je dat deze vakantie aan?
Michiel Den Akker Leaseadviseur

Kom je er niet uit?

Michiel en zijn collega’s helpen je graag!

Of het nou gaat om het kiezen van de juiste elektrische auto of hoe je deelauto’s moet implementeren in je wagenpark; wij staan voor je klaar.

Laat je contactgegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug. Of neem zelf contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Maak een belafspraak