Header deelmobiliteit vastgoed

Deelmobiliteit voor vastgoed

Trademark

Laat deelmobiliteit in je voordeel werken

De totaaloplossing voor jou

Je wilt voldoen aan de parkeernorm of een oplossing voor de parkeerdruk bij jouw project, een sterkere positie bij aanbestedingen of bijdragen aan duurzaamheid. Of je nu een woningcorporatie of project- of vastgoedontwikkelaar bent, JustGo realiseert deelmobiliteit op maat voor elk woonconcept.

Met deelmobiliteit creëer je ook interessante meerwaarde voor toekomstige bewoners. Wie wilt nu niet gebruik maken van auto’s of fietsen die ze kunnen delen met hun buren? Daarnaast is er daardoor meer ruimte om te leven en te recreëren.

Voor welke voordelen ga jij deelmobiliteit inzetten?

Inzicht

Sterke positie aanbestedingen

Justgo Park Icoon

Minder parkeerplaatsen

Microsoftteams Image (31)

Meerwaarde voor bewoners

Auto 3

Bijdragen duurzaamheid

Foto0081

Wat doen wij?

Met slimme hard- en software kan JustGo bijna elk vervoermiddel deelbaar maken. Denk aan auto’s, fietsen, scooters en nog veel meer. De volgende zaken zitten standaard in onze service:

 • Eén app voor al het gebruik
 • 24/7 helpdesk en ondersteuning
 • Promotiepakket om gebruik te stimuleren
 • Kick-off voor de bewoners
Foto0050

Wij regelen het beheer

Je wilt gewoon geen gedoe, daarom regelen wij het beheer voor jou. Dit is wat daar bij hoort:

 • WA/Casco deelautoverzekering
 • Afhandeling van schades en boetes
 • Onderhoud & maandelijkse check van de voertuigen
 • Maandelijkse schoonmaak van in- en exterieur
 • Beheer van reserveringen van de voertuigen
 • Snel en zorgvuldig gebruikers valideren
 • 24/7 helpdesk en ondersteuning
Justgo App

Makkelijk voor bewoners

Na aansluiting is het voor bewoners makkelijk om JustGo te gebruiken. Ze melden zich aan via www.justgo.nl, waarna wij een rijbewijscheck doen.

Zodra deze goedgekeurd is, kunnen ze de JustGo app downloaden en inloggen. Met de app kunnen ze voertuigen reserveren, openen en sluiten op de datum en tijd dat ze deze nodig hebben. De betaling volgt achteraf en wij regelen de rest.

Zo werkt het

In 5 stappen deelmobiliteit realiseren

Stap 1

Inventarisatie

Wat is de ligging van de locatie ten opzichte van het openbaar vervoer, hoeveel parkeergelegenheid is er in de directe omgeving of bij het project zelf? En hoe zit het met openbare aanbieders van deelmobiliteit of eventuele eisen vanuit de gemeente en/of provincie? Op die manier kunnen we het aanbod nog beter afstemmen op het project.

Stap 2

Mogelijkheden

Het is belangrijk om een mobiliteitsconcept te ontwikkelen dat écht past bij het project. Gezinnen hebben bijvoorbeeld andere voertuigen nodig dan starters en stedelingen hebben een andere behoefte dan bewoners van een buitenwijk.

Stap 3

Ontwikkelen

Op basis van de vorige stap bepalen we welke voertuigen er nodig zijn. Bijvoorbeeld stadsauto’s of grote gezinsauto’s, elektrische scooters of bakfietsen, etc. En we denken mee over de verdeling van de kosten: betalen bewoners alleen voor gebruik, of past een abonnement beter bij dit project?

Stap 4

Lancering

Zodra de eerste mensen er komen wonen, zorgen wij voor een lancering. De voertuigen zetten we bij hun nieuwe huis met een herkenbare uitstraling. We geven nieuwe bewoners uitleg en begeleiden ze bij proefritten met ‘hun’ nieuwe vervoermiddelen. Ons team staat vanaf dit moment altijd klaar voor vragen.

Stap 5

Zorg voor gebruikers

Wij zorgen 24/7 voor de gebruikers. Jij hebt daar geen omkijken naar. De bewoners hebben altijd toegang tot de voertuigen via onze app. Hebben ze vragen, dan kunnen ze die via telefoon en mail altijd aan ons stellen. Daarnaast zorgen wij voor de facturatie.

Trademark

Altijd de beste keuze

Auto 3

Meer dan auto’s

Stappenplan 1

Volledig verzorgd

Stappenplan 3

Altijd succesvol

Stappenplan 4

Duurzaam initatief

Ja, ik wil JustGo!

Vraag jouw demo aan

Wil jij graag weten wat deelmobiliteit voor jou kan betekenen en heb je interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij samen met jou bepalen welke demo bij jouw situatie past en maken we gelijk een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming