Header JustGo

Deelmobiliteit voor vastgoed

Trademark

Zakelijke deelmobiliteit voor vastgoed, maar dan makkelijk

De deeloplossing voor jou

Onze JustGo app helpt jou als vastgoedbeheerder met het aantrekkelijk maken van jouw project door flexibele mobiliteit aan te bieden – en de bewoners met 1 klik op de knop een auto kunnen reserveren

Of je nu een woningcorporatie of project- of vastgoedontwikkelaar bent, JustGo realiseert deelmobiliteit op maat voor elk woonconcept. Zo blijft er meer ruimte over om te leven en te recreëren.

Wij geloven in de gouden combinatie van woon- en mobiliteitsoplossingen. Door deelmobiliteit aan te bieden bij woningen hoeven er minder parkeerplaatsen te worden gerealiseerd en kunnen bewoners duurzaam en flexibel gebruik maken van eigen vervoer. Omdat elke wijk en appartementencomplex anders is, levert JustGo hiervoor mobiliteitsconcepten op maat.

 

Wij regelen alles

JustGo afgesloten? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met andere zaken. Want wanneer JustGo eenmaal is geactiveerd (en dat is al snel!), doen wij de rest. Wij nemen namelijk een gehele concept uit handen en koppelen dit zo nodig door aan de nieuwe beheerder/verantwoordelijke.

 

De voordelen op een rij.

Auto 3

Aantrekkelijker project, met minder parkeerplekken en meer leefruimte

Auto 3

Maatwerk op basis van woonconcept en bewonersprofiel

Auto 3

Volledige ontzorging en operationeel beheer door JustGo

Auto 3

Als totaalproduct over te dragen naar verantwoordelijke partij

Zo simpel

In 4 stappen naar flexibele mobiliteit

In 4 simpele stappen.

Stap 1

Inventarisatie

Het is belangrijk om een mobiliteitsconcept te ontwikkelen dat écht past bij het project. Gezinnen hebben andere voertuigen nodig dan empty-nesters. Stedelingen hebben een andere behoefte dan een bewoners van een buitenwijk.

Stap 2

Ontwikkelen

Op basis van de vorige stap, bepalen we de type voertuigen. Stadsauto’s of grote gezinsauto’s met trekhaak. Elektrische scooters of bakfietsen. Of een combinatie van alles. En betalen mensen alleen voor gebruik, of past een abonnement beter?

Stap 3

Lancering

Zodra de eerste mensen er gaan wonen, zorgen wij voor een lancering. De auto’s zetten we bij hun nieuwe huis, bestickerd en wel. Op dit moment geven wij nieuwe bewoners uitleg en staat ons community team klaar voor vragen. Wij begeleiden ze tevens voor proefritten met ‘hun’ nieuwe auto’s.

Stap 4

Zorg

Zolang onze voertuigen er staan, zorgen wij 24/7 voor de gebruikers. Wij zijn eerstelijns contact. Vragen via de telefoon, chat of mail komen bij ons binnen. Via onze app heeft men altijd toegang tot de auto’s en wij zorgen voor de facturatie.

Trademark

Altijd de beste keuze

Auto 3

Meer dan auto’s

Stappenplan 1

Volledig verzorgd

Stappenplan 3

Altijd succesvol

Stappenplan 4

Duurzaam initatief

Ja, ik wil JustGo!

Vraag jouw demo aan

Wil jij graag weten wat deelmobiliteit voor jou kan betekenen en heb je interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij samen met jou bepalen welke demo bij jouw situatie past en maken we gelijk een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming