Header JustGo

Deelmobiliteit voor bedrijven

Trademark

Altijd op maat gemaakt

De deeloplossing voor elk bedrijf

Je wilt dat je medewerkers hun werk goed kunnen doen, dat ze op tijd bij klantafspraken kunnen zijn, comfortabel kunnen reizen en tevreden zijn over hun arbeidsvoorwaarden.

Deelmobiliteit kan hier aan bijdragen. Er is namelijk meer mogelijk dan je misschien denkt. Wist je dat losse sleutels van poolauto’s vervangen kunnen worden met een app die iedereen kan gebruiken? Of dat deelvervoer de oplossing kan zijn voor de grote parkeerdruk bij jouw kantoor?

Vergeet ook goed werkgeverschap niet. Stel je voor dat jouw medewerkers de deelauto’s ook privé mogen gebruiken of deelvervoer kunnen gebruiken voor zakelijke afspraken. Maar ook medewerkers die tijdelijk blijven en vervoer nodig hebben, profiteren van deelmobiliteit.

Waar wil jij deelmobiliteit voor inzetten?

Microsoftteams Image (28)

Kosten- en tijdbesparing

Microsoftteams Image (27)

Bijdragen duurzaamheid

Microsoftteams Image (31)

Flexibiliteit medewerkers

Microsoftteams Image (26)

Hogere bezettingsgraad

Foto0081

Wat doen wij?

Met slimme hard- en software kan JustGo bijna elk vervoermiddel deelbaar maken. Denk aan auto’s, fietsen, scooters en nog veel meer. De volgende zaken zitten standaard in onze service:

  • Reserveren, openen & sluiten met één app
  • 24/7 helpdesk en ondersteuning
  • Beheer door JustGo
  • Overzichtelijk dashboard
  • Complete rittenregistratie volgens regels Belastingdienst
Foto0050

Diverse mogelijkheden

Wil je bijvoorbeeld een auto enkel zakelijk inzetten of kunnen medewerkers deze auto ook privé gebruiken? Dan kunnen wij dit voor je inrichten, inclusief facturatie voor de privéritten en volledig in lijn met de eisen van de Belastingdienst.

Wil je de voertuigen zelf schoonmaken of wil je dat wij dit voor je regelen? Onze maandelijkse schoonmaak is duurzaam en zorgt voor frisse voertuigen die graag gebruikt worden.

Heb je hulp nodig met het enthousiasmeren van je medewerkers voor de deelmobiliteit? Wij stemmen de beste methode af op het bedrijf en helpen je graag.

Justgo App

Combineren mogelijk

Wil je geen nieuwe voertuigen omdat er bijvoorbeeld al poolauto’s of deelfietsen bij jouw organisatie staan? En wil je die op een slimmere manier inzetten? Ook dan kun je JustGo gebruiken.

Mocht je de vloot willen uitbreiden of is er vernieuwing nodig, dan regelen wij gemakkelijk nieuwe voertuigen voor je. Die meteen aangesloten worden op JustGo.

Dit geldt voor alle vormen van mobiliteit. Niet alleen auto’s, maar ook fietsen, bakfietsen en nog veel meer. We bespreken graag de mogelijkheden.

Maak het simpel

Bepaal zelf het succes

Er zijn verschillende factoren die het succes van zakelijke deelmobiliteit voor jouw organisatie bepalen. Deze verschillen per organisatie, doelen en beleid. Samen met jou kijken we naar enkele vragen, waarmee we deze factoren samen bepalen.

Vraag 1

Wie is eigenaar van het deelvoertuig?

Hier kan op verschillende manieren mee worden omgegaan. Zo kan JustGo een auto of ander voertuig voor jou faciliteren via een leasecontract, maar is het ook mogelijk om enkel voor de technologie (hardware, app en platform) te kiezen in een eigen voertuig óf zelfs van een andere leasemaatschappij of eigenaar.

Vraag 2

Waar komt het voertuig te staan?

Ervaring bewijst dat de locatie van het deelvervoer van essentieel belang is voor de bezetting en het succes. Denk na over de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de locatie en of de plek goed bereikbaar is met andere vormen van vervoer. Wij kijken graag met je mee.

Vraag 3

Wie mag er gebruik van maken?

Mag alleen een specifieke afdeling gebruikmaken van het deelvervoer? Of wil je het deelvervoer ook openstellen voor privégebruik, of zelfs voor bewoners in de buurt? Hou hier rekening mee bij in het beleid.

Vraag 4

Hoe implementeer je het deelvervoer?

Verandering brengt enkele uitdagingen mee. Het is van belang om je medewerkers mee te nemen in het proces, de juiste informatie te bieden, een stimulans te bieden om het deelvervoer te gaan gebruiken en ze te ondersteunen in de overgang. JustGo kan hier in ondersteunen.

Vraag 5

Welke service wil je afnemen?

Worden de voertuigen goed onderhouden, wordt er een 24/7 helpdesk gefaciliteerd? Hoe zit het met boetebeheer en schoonmaak? Bij JustGo zijn er verschillende mogelijkheden met elkaar te combineren.

Vraag 6

Hoe maak je het rendabel?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Mogen je medewerkers vrij en kosteloos het deelvervoer gebruiken, krijgen ze een maandelijks tegoed of moeten ze de kosten declareren? Stel je de voertuigen open voor privégebruik of omwonenden en wat zijn hiervoor je tarieven? We denken graag met je mee.

Trademark

Altijd de beste keuze

Auto 3

Meer dan auto’s

Stappenplan 1

Volledig verzorgd

Stappenplan 3

Altijd succesvol

Stappenplan 4

Duurzaam initatief

Ja, ik wil JustGo!

Vraag jouw demo aan

Wil jij graag weten wat deelmobiliteit voor jou kan betekenen en heb je interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij samen met jou bepalen welke demo bij jouw situatie past en maken we gelijk een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming