Header JustGo

Deelmobiliteit voor bedrijven

Trademark

Zakelijke deelmobiliteit voor bedrijven, maar dan makkelijk

De deeloplossing voor jou

Onze JustGo app helpt jouw organisatie met het aantrekkelijk maken van flexibele mobiliteit door te voorkomen dat je veel tijd kwijt bent aan simpele administratie – en je medewerkers met 1 klik op de knop een auto kunnen reserveren

Je wilt dat je medewerkers hun werk goed kunnen doen, dat ze op tijd bij klantafspraken kunnen zijn, comfortabel kunnen reizen en tevreden zijn over hun arbeidsvoorwaarden. Daarom is een efficiënt, flexibel en kwalitatief wagenpark van belang. Dit wagenpark wil je slim inzetten en efficiënt beheren. Door deelmobiliteit onderdeel te laten zijn van jouw wagenpark verduurzaam je niet alleen het wagenpark, je zorgt ook voor een geautomatiseerd, geoptimaliseerd en gedigitaliseerd beheer van dit wagenpark.

 

Wij regelen alles

JustGo afgesloten? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met andere zaken. Want wanneer JustGo eenmaal is geactiveerd (en dat is al snel!), doen wij de rest. Wij nemen namelijk een gehele concept uit handen en koppelen dit zo nodig door aan de nieuwe beheerder/verantwoordelijke.

 

De voordelen op een rij.

Auto 3

Efficiëntie en automatisering voor wagenparkbeheerder en HR

Auto 3

Besparing op kosten, grond en tijd

Auto 3

Werknemers kunnen auto ook privé inzetten

Auto 3

Flexibiliteit voor werkgever en werknemer

Zo simpel

In 4 stappen naar flexibele mobiliteit

In 4 simpele stappen.

Stap 1

Gebruiker meldt zich aan

De gebruiker maakt een account aan via het aanmeldformulier dat hij/zij heeft ontvangen.

Stap 2

Gebruiker download de app

Met de JustGo Sharing app heeft de gebruiker toegang tot eindeloos veel vormen van mobiliteit. Download de app in de Google Play Store of App Store.

Stap 3

Gebruiker maakt een reservering

Account goedgekeurd? Dan is de gebruiker klaar om te gaan! Open de app, voer de gewenste datum en tijd van de rit in en selecteer een auto.

Stap 4

Open en sluit de auto

Klaar om te rijden? Of tussendoor even stoppen? De gebruiker opent en sluit de auto altijd met één druk op de knop in onze app. Handig!

Stap 5

Eindeloos veel rijplezier

Het gebruiken van een auto was nog niet eerder zo makkelijk. De gebruiker betaalt alleen per rit en wij regelen de rest.

Trademark

Altijd de beste keuze

Auto 3

Meer dan auto’s

Stappenplan 1

Volledig verzorgd

Stappenplan 3

Altijd succesvol

Stappenplan 4

Duurzaam initatief

Ja, ik wil JustGo!

Vraag jouw demo aan

Wil jij graag weten wat deelmobiliteit voor jou kan betekenen en heb je interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij samen met jou bepalen welke demo bij jouw situatie past en maken we gelijk een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming