Leasen voor starters

U bent startende ondernemer en u hebt een (nieuwe) auto nodig. Als u er een wilt kopen, vraagt dat een grote investering. Vaak heeft u als starter nog geen buffer opgebouwd om in een keer zo’n groot bedrag uit te geven. Dan is een auto leasen een goed alternatief.

 

Waarom als starter leasen?

Waarom zou u als starter een auto leasen? Waarom niet? Leasen is te vergelijken met huren. Het is een overeenkomst tussen een leasemaatschappij en een gebruiker. De leasemaatschappij stelt gedurende een bepaalde periode tegen een bepaalde prijs een auto beschikbaar aan de gebruiker. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor onder meer het onderhoud, verzekering, schadeafhandeling en afschrijving van de auto. En dat is handig. Want u, als startende ondernemer, heeft genoeg andere zaken om u druk over te maken.

Uw mobiliteit als startende ondernemer makkelijk geregeld

Als u net begint met ondernemen, komt er veel bij kijken. Ineens moet u nadenken over klanten, boekhouding, acquisitie, de belastingdienst en mobiliteit. We kunnen natuurlijk niet al deze zorgen uit handen nemen, maar rondom dat laatste hebben we heel wat te bieden. Met ons nieuwe mobiliteitsplatform, Terberg Business Mobility, helpen we startende ondernemers op weg. We weten wat u beweegt en bieden verschillende mogelijkheden rondom mobiliteit.

Leasen voor starters

  • Zonder grote investering in één keer, toch een gloednieuwe auto rijden.
  • Geen restwaarde en onderhoudsrisico.
  • Alles wordt voor u geregeld: waaronder onderhoud, verzekering en schadeherstel.
  • Persoonlijk advies van ervaren lease-adviseurs, zij helpen u met de juiste keuze.
  • Goed budgetteerbaar door een vaste maandprijs en alles op 1 factuur per maand.
  • Meeprofiteren van ons inkoopvoordeel.
  • Alle services zijn inclusief.

Auto Abonnement flexibel en voordelig. Ook voor u!

Een nieuwe flexibele vorm van leasen is het Auto Abonnement. Daarmee least u een nieuwe auto zonder langlopende verplichtingen én tegen een scherp tarief. Het contract is na 12 maanden kosteloos opzegbaar. Ideaal voor u als starter, omdat u nog niet precies weet hoe de zaken zullen gaan verlopen.

Mobiliteitspas die de zzp’er alle kant uit helpt

Als zzp’er wilt u flexibel in uw mobiliteit zijn dan kunt u ook een mobiliteitspas aanvragen. Enerzijds omdat u naast uw auto ook gebruik wilt maken van OV, OV-fiets, parkeren en natuurlijk voor uw brandstofkosten of u wilt alleen maar een mobiliteitspas. Het kan allemaal. Het is maar net hoe u als starter uw mobiliteit wilt inrichten. Met de mobiliteitspas bent u van alle ‘markten’ thuis.

Meerdere vormen van leasen; speciaal voor zzp’ers

Een zzp’er zit gebakken als hij wil gaan leasen. Want zowel zakelijk als private lease behoren tot de mogelijkheden. Het is maar net wat het beste past qua fiscaal/financiële zaken en de kredietacceptatie. Er is altijd een vorm van kredietacceptatie die bij u als starter past.

Zakelijk leasen voor zzp’ers

Gaat u zakelijk een auto leasen dan heeft u twee mogelijkheden om uw kredietwaardigheid te checken. Een is via het bedrijf en met uw jaarcijfers. De meeste starters kunnen geen jaarcijfers laten zien. Logisch. Voor hen is zakelijke acceptatie op basis van uw persoonlijke situatie mogelijk. Veruit de meeste starters worden door Terberg Business Mobility op deze basis geaccepteerd. Qua kosten zijn de leasekosten en de BTW aftrekbaar. Het nadeel is dat u voor privé kilometers bijtelling betaalt.

Privé leasen, ook voor de startende zzp’ers

Gaat u privé leasen, dan wordt de kredietwaardigheid gecheckt door de BKR. De BKR kijkt naar de totale maandelijkse lasten. Het verschil met zakelijk leasen is dat u de kosten en BTW niet mag aftrekken van de belasting. Wel kunt u uzelf een kilometervergoeding geven (0,19 eurocent per km is belastingvrij) voor uw zakelijke kilometers en deze zijn wel aftrekbaar van de winst. U betaalt geen bijtelling. Wij helpen u graag bij het bepalen wat voor u het meest voordelig is.

U start met ondernemen, wij regelen uw mobiliteit

Ga voor gemak en flexibiliteit en kies als ondernemer voor een leaseauto via Terberg Business Mobility. Wij snappen wat u beweegt en bieden speciaal voor ondernemers gunstige tarieven en flexibele acceptatiemogelijkheden. U gaat ondernemen, wij regelen uw mobiliteit.

Download whitepaper