Leasemaatschappij

Mobiliteit is voor uw onderneming een voorwaarde en leasen een interessante mobiliteitsoplossing. Bij de zoektocht naar de juiste leaseauto’s, vergelijkt u verschillende leasemaatschappijen. Terberg Business Mobility biedt mobiliteit aan ondernemers en ondernemende organisaties. Als dé ondernemende leasemaatschappij van Nederland weten wij wat u beweegt. Wij zorgen ervoor dat u zich kan focussen op uw onderneming en wij voorzien u van passende mobiliteit op basis van uw specifieke situatie en behoeften.

Terberg Business Mobility al bijna 50 jaar dé leasemaatschappij

Zo’n 50 jaar geleden zijn wij begonnen met autoleasing door nieuwe auto’s voor 3 á 5 jaar in te zetten inclusief alle services. Denk aan verzekering, onderhoud, vervangend vervoer en reparatie. Dit is full operational lease. Met ruim 180 enthousiaste medewerkers dragen wij dagelijks bij aan innovatieve oplossingen op het gebied van mobiliteit. Zo bieden wij u als mede-ondernemer of ondernemende organisatie verschillende flexibele mogelijkheden om uw bedrijfsdoelstelling te bereiken. Of deze nu ligt op het gebied van duurzaamheid, kostenbeheersing of werknemerstevredenheid.

Welke voordelen biedt een leasemaatschappij?

 • Financiering van de aanschafwaarde voor 100%
 • Advies op maat van experts
 • Nieuwe producten en services die aansluiten om uw vraag
 • Profiteren van ons inkoopvoordeel
 • Alle services rondom de auto: verzekering, rente, afschrijving, onderhoud, reparaties, pechhulp, schade-afhandeling en beantwoorden berijdersvragen worden door ons geregeld
 • De administratie van auto's, onderhoud, brandstof op 1 maandfactuur
 • Geen risico op onderhoud en restwaarde
 • Customer Care voor alle berijdersvragen

Wat zijn de lease mogelijkheden van Terberg Business Mobility?

Terberg Business Mobility biedt producten en service aan op het gebied van flexibiliteit, kostenbeheersing, ontzorging en duurzaamheid. Voor iedere mobiliteitswens is er een passende invulling.

 • Flexibiliteit: mobiliteitsoplossingen waardoor u flexibel bent en snel kunt inspelen op veranderingen. Dan kiest u bijvoorbeeld voor ons zakelijk Auto Abonnement. Heeft u een auto nodig voor een tijdelijke opdracht? Dan is shortlease dé oplossing. Na één maand is het leasecontract per dag kosteloos opzegbaar.
 • Kostenbeheersing: kosten verminderen door het wagenpark uit handen te geven en efficiënt te laten beheren door de leasemaatschappij.
 • Gemak: uitbesteding die past bij uw wensen en kies voor expertise + passende producten die stilstand voorkomen.
 • Duurzaamheid: vergroenen van uw onderneming door verduurzaming van uw wagenpark met Greenlease.

Het kan zijn dat u bij de keuze voor een leasemaatschappij op zoek bent naar de ‘goedkoopste’ leasemaatschappij. Een auto leasen kan zeer voordelig zijn, maar wat is voor u de definitie van de goedkoopste leasemaatschappij? Prijs? Service? Vaak is de prijs alleen niet doorslaggevend. Het is van belang dat u in beeld krijgt wat u voor de prijs ontvangt.

Bij Terberg Business Mobility zijn alle services inbegrepen in het leasetarief en bieden wij u nog andere mogelijkheden om goedkoop te leasen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 030 – 288 47 74.