Lease auto

Wilt u rijden in een nieuwe lease auto of is een lease auto van één van uw medewerkers binnenkort aan vervanging toe? Terberg Business Mobility heeft een scala aan mogelijkheden om u hierbij te helpen. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke mobiliteit en efficiency mogelijkheden, maar ook aan het leasen van een bedrijfswagen.

Op zoek naar een nieuwe lease auto?

Afhankelijk van uw vervoersbehoefte heeft Terberg Business Mobility verschillende leaseoplossingen. Onderstaand geven wij een aantal antwoorden op uw mobiliteitsvraagstukken.

  • Voorraad leasen – Hierbij kunt u denken aan direct rijden in een nieuwe auto. Terberg Business Mobility heeft populaire modellen voor u op voorraad staan.
  • Duurzame mobiliteit – Als u duurzaamheid en kostenbesparing wilt realiseren in uw wagenpark.
  • Tijdelijke mobiliteit – Of u nu personenauto’s of bestelwagens wilt leasen voor een korte periode, via shortlease.nl en occasionlease bieden wij u een passende oplossing.
  • Bedrijfswagens – U profiteert van onze expertise met onze specialisten van bedrijfswagens. Bedrijfswagens zijn meer dan een vervoersmiddel. Het is een onderdeel van uw gereedschap. Vraag vrijblijvend een offerte aan!
  • Occasion lease – Occasions zijn auto’s die eerder zijn teruggekomen uit de lease. Door deze leaseauto’s opnieuw aan te bieden, profiteert u van een zeer scherp leasetarief en een korte looptijd!
  • Efficiency mogelijkheden – Een efficiency mogelijkheid is Werknemerslease. Dit is een vorm van privé leasen voor uw werknemers. De werknemers hebben met deze vorm van leasen geen bijtelling. Zij sluiten namelijk het contract rechtstreeks met ons af.

Bekijk het aanbod leaseauto’s van Terberg Business Mobility

Terberg Business Mobility is een van de grootste onafhankelijke leasemaatschappijen in Nederland. Zo zijn wij niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk en bieden wij u onafhankelijk mobiliteitsadvies.

Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto’s en bedrijfswagens. Als niet merkgebonden leasemaatschappij bieden wij u bovendien allerlei universele modellen aan. Wij helpen u graag bij de invulling van uw mobiliteit. Door onze standaard tot maatwerkoplossingen hebben we altijd een leaseauto die het beste bij uw vervoersbehoefte past. Hierbij kunt u denken aan leasen uit voorraad, shortlease, occasion lease of een bedrijfswagen met volledige inbouw.