Laadoplossingen voor nu en de toekomst

Gezien de aanhoudende groei van de EV industrie, is er geen twijfel mogelijk dat elektrische mobiliteit de toekomst is. Als het gaat om het realiseren van een intelligente laadinfrastructuur voor elektrische auto’s op uw bedrijfslocatie, werkt Terberg Business Mobility nauw samen met NewMotion. Met hun cloud-verbonden laadpalen kunt u uw parkeerplaats gemakkelijk transformeren tot een slimme laadlocatie.

Het zakelijke laadassortiment

Cloud-verbonden en gebruiksvriendelijke laadpalen

Business Pro

De Business Pro is de 4e generatie laadpaal en dé keuze voor zakelijk gebruik. Met de Dynamic Load Balancing mogelijkheden is deze laadpaal perfect om een toekomstbestendige laadinfrastructuur op te zetten. Dynamic Load Balancing maakt het mogelijk om automatisch de stroom van uw netwerk te verdelen over alle verbonden laadpalen.

Business Lite

Dit is een betaalbare laadpaal om uw laadlocatie mee uit te breiden. Combineer één of meerdere laadpalen met uw Business Pro en u bent klaar voor een eenvoudige uitbreiding. Voor Dynamic Load Balancing moeten Business Lite’s worden gecombineerd met een Business Pro.

  • Alle elektrische auto’s kunnen op optimale snelheid laden (tot 22 kW)
  • Gebruikersidentificatie en bediening met RFID-laadpas en mobiele app
  • Gekoppeld met de cloud: compatibel met onze slimme laaddiensten
  • Online dashboard voor beheer en configuratie
  • Regen- en stofbestendig (klasse IP54) en robuust (IK10)

Montage en kleuren zijn volledig naar wens aan te passen.

Onze slimme en toekomstbestendige diensten

3 redenen om te investeren in een cloud-verbonden laadinfrastructuur

Beheer en inzicht

Via uw persoonlijke myNewMotion-portaal kunt u uw laadpalen en laadpassen beheren. Krijg online inzicht in relevante gegevens zoals CO₂-besparing, laadtijden en het aantal laadsessies. U kunt de energiekosten voor het opladen automatisch laten vergoeden door uw werknemers of gasten. Stel daarnaast zelf tarieven in voor het gebruik van de laadpalen, bijvoorbeeld gratis voor medewerkers en betaald voor anderen.

Optimaliseer het gebruik

Het is een veelvoorkomend bedrijfsprobleem dat volledig opgeladen elektrische auto’s ingeplugd blijven en de laadpalen bezet houden. Met NewMotion kunt u het laadgedrag en de laadpatronen monitoren en uw laadpalen op afstand bedienen. Met de Group Charge App kunnen uw medewerkers zelfs in een wachtrij staan voor het opladen en met elkaar overleggen om elektrische auto’s te verplaatsen zodra deze volledig opgeladen zijn. Dit resulteert in optimaal gebruik en verhoogde beschikbaarheid van de laadpalen en lage totale eigendomskosten (TCO).

Toekomstig en kostenefficiënt

Met de laadoplossingen van NewMotion is uw bedrijf klaar voor toekomstige uitbreiding. Dynamic Load Balancing zorgt voor optimaal gebruik van de beschikbare stroom. Daarnaast kunt u met ons unieke installatieproces eenvoudig en efficiënt uw laadlocatie uitbreiden. Met onze jarenlange ervaring en onze kennis over het optimaal benutten van laadpalen bieden wij advies dat precies afgestemd is op uw behoefte. Met NewMotion weet u zeker dat u nooit méér laadpalen installeert dan nodig.

Thuis laden

Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers ook thuis gemakkelijk hun auto kunnen laden? Een laadpaal thuis zorgt ervoor dat uw medewerkers de auto altijd gemakkelijk op kunnen laden als deze toch geparkeerd staat. NewMotion levert slimme laadoplossingen die optimaal geschikt zijn voor berijders van leaseauto’s. Dankzij onze slimme laadservices kunnen bijvoorbeeld de laadkosten voor het laden thuis automatisch vergoed worden.

Onderweg laden

Met de NewMotion-MTC laadpas kunnen u en uw medewerkers de auto laden in het grootste laadnetwerk van Europa. Deze laadpas ontvangt u van Multi Tank Card (MTC) of uw leasemaatschappij.

NewMotion app

Met de NewMotion app vindt u makkelijk alle beschikbare laadpalen in de buurt en onderweg. Daarnaast krijgt u real-time inzicht in de laadtarieven voor specifieke laadpalen. U kunt de app gratis downloaden in de App Store of in de Play Store

Heeft u interesse?

Wij bieden u advies op maat en helpen u graag met het opzetten van een slimme laadinfrastructuur. Bel met onze specialisten bij Terberg Business Mobility of bij NewMotion.

NewMotion MTC laadpas

  • Grootste Europese dekking
  • Toegang tot meer dan 50.000 publieke laadpalen in meer dan 25 landen
  • Online inzicht in al uw laadsessies en -kosten
  • 24/7 Helpdesk
  • U kunt ook gebruik maken van snellaadstations als uw auto snelladen toelaat