Welkom bij Terberg Business Mobility

Het gezegde ‘stilstand is achteruitgang’ is weliswaar oud, maar nog steeds springlevend. Zeker als je actief bent in de mobiliteitsbranche, waar innovatie en verduurzaming de norm is. Om te waarborgen dat wij onze dienstverlening en innovatieve karakter op gewenst niveau kunnen blijven waarmaken, hebben wij ervoor gekozen verder te gaan als een merk: Terberg Business Mobility.

Om u nog beter van dienst te zijn, integreert Personal Car Lease vanaf januari 2022 met Terberg Business Mobility. Personal Car Lease en Terberg Business Mobility maken samen deel uit van dezelfde organisatie Terberg Business Lease Group (TBLG). TBLG is een van de grootste mobiliteitsleveranciers van Nederland.

Met deze stap blijven wij u minimaal op hetzelfde niveau servicen zoals u van ons gewend bent en kunnen wij ook uw (toekomstige) vragen en behoeften nog beter invullen. Dit betekent onder meer:

  • Breed productaanbod. Samen met Terberg Business Mobility ontsluiten we een breder productaanbod. U kunt hierbij denken aan Financial Lease, Occasion lease, Deelmobiliteit en Greenlease. Graag lichten we u toe hoe u hiervan kan profiteren.
  • Groter team. Met deze integratie creëren we een groter team om u te ondersteunen in deze veranderende en complexe mobiliteitsmarkt.

Op zoek naar een nieuwe auto?

Bekijk het aanbod