Goedkoop leasen

 

 

 

 

 

Als ondernemer houdt u uw uitgaven liefst zo beperkt mogelijk. Dat geldt ook voor de keuze van uw leaseauto. Deze wilt u tegen een zo scherp mogelijke prijs leasen. Dat snappen wij. Wij zijn immers ook ondernemers.

De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van uw specifieke behoefte. Wilt u een lang- of kortlopend contract? Hoe flexibel wilt u zijn? Zoekt u een nieuwe auto of mag het ook tweedehands zijn? Kortom, er zijn vele wegen die naar Rome leiden.

5 tips voor u als startende ondernemer

 1. Lease bij een online leaseaanbieder
  U bent zelf ‘in control’ en online leasen is vaak voordeliger. U hebt gewoon te maken met een professionele leasemaatschappij.
 2. Laat de leasemaatschappij de dealer kiezen
  Als uw leasemaatschappij de leverende dealer kiest, bespaart u direct geld. Dat komt door de prijsafspraken die er zijn met bepaalde dealers.
 3. Zoek het goedkoopste tankstation
  Door slim te tanken profiteert u eenvoudig van veel voordeel.
 4. Rijd zuinig
  Met “Het Nieuwe Rijden” bespaart u gemiddeld 10% op uw brandstofkosten.
 5. Maak gebruik van fiscale voordelen
  Als ondernemer met een duurzame zakenauto kunt u gebruikmaken van fiscale stimuleringsmaatregelen. Meer hierover leest u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (www.rvo.nl).

Goedkoop een auto leasen?

Kijk eens naar onze aanbiedingen op Zakelijk Auto Abonnement. U kunt dan al 12 maanden een nieuwe auto leasen voor € 199,- per maand.

Interesse in ons aanbod?

Personenwagens

Ons aanbod van personenwagens bekijkt u hier.

Bedrijfswagens

Onze mobiliteitsoplossingen voor bedrijfswagens bekijkt u hier.