Flexibel leasen

 

 

 

 

 

Om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt en om in te spelen op de vraag van uw klanten, heeft u behoefte om flexibel te kunnen leasen. Daarvoor hebben we bij Terberg Business Mobility verschillende oplossingen. Oplossingen voor medewerkers op projectbasis, flexwerkers, medewerkers met een proeftijd of als tijdelijke auto totdat uw nieuw bestelde leaseauto wordt geleverd. Kortom, kort leasen is bij Terberg Business Mobility geen probleem!

Flexibele automobiliteit en toch betaalbaar

Voor flexibele automobiliteit bieden wij u meerdere mogelijkheden, zodat u een wagenpark heeft dat meebeweegt met de huidige tijd.

  • Zakelijk Auto Abonnement combineert flexibiliteit met lage prijzen. U least al vanaf € 199,- per maand een nieuwe auto en het contract kan na 12 maanden worden beeïndigd. Zonder boete. U kiest uit een van de vier segmenten met populaire auto’s: small, medium, large en extra large en binnen een week kunt u al op weg.
  • Shortlease is het leasen van een auto met een korte flexibele looptijd. Na 1 maand kunt u het contract per dag opzeggen. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke opdracht of als u wacht op uw nieuwe auto.
  • Mobiliteitsbudget is voor berijders die graag zelf de manier van reizen bepalen.

Interesse in ons aanbod?

Personenwagens

Ons aanbod van personenwagens bekijkt u hier.

Bedrijfswagens

Onze mobiliteitsoplossingen voor bedrijfswagens bekijkt u hier.