Fleet management of wagenparkbeheer is een vakgebied met zowel operationele als strategische taken. Van de fleet manager wordt immers verwacht dat hij het wagenpark optimaal beheert en het mobiliteitsbeleid van de onderneming vormgeeft. Dat is geen sinecure. Daarbij spelen zaken als flexibele inzet en kostenverlaging een rol. Evenals het tevreden houden van de berijders, klanten en de directie.

Kostenbesparend fleet management

Een voorwaarde voor kostenbesparend fleet management is inzicht in de beheers- en verbruikskosten, zodat de fleet manager hierop kan sturen. Een voorbeeld. Als er voertuigen zijn die weinig worden gebruikt (bijvoorbeeld alleen voor woon- en werkverkeer), dan kunnen deze overdag worden ingezet als poolauto. Met een simpele app is dit voertuig te delen door meerdere medewerkers.

Whitepaper Wagenparkbeheer

Voor meer inzicht in de mogelijkheden van wagenparkbeheer kunt u de whitepaper raadplegen.

Download gratis whitepaper

Voor het beheer van het wagenpark vertrouwt een groeiend aantal bedrijven op de kennis en ervaring van Terberg Business Mobility: wij zijn immers een leasemaatschappij die weet wat een ondernemer beweegt. Wij zijn zelf ook ondernemers en houden, net als u, niet van stilstand en willen altijd verder.

Neem de proef op de som en vraag onze leaseadviseurs naar nieuwe proposities als Zakelijk Auto Abonnement.

Personenwagens

Ons aanbod van personenwagens bekijkt u hier.

Bedrijfswagens

Onze mobiliteitsoplossingen voor bedrijfswagens bekijkt u hier.