Fietslease is dé oplossing voor bedrijven die bij willen dragen aan een beter milieu, gezonder leven en betere bereikbaarheid. Zorg dat u of uw werknemers naar kantoor komen met een fiets.

Voor uw medewerkers, die minder dan 15-20 kilometer van de zaak wonen, is een elektrische fiets, e-bike of speed pedelec (kunnen harder dan 45 km rijden p/u) een fantastische manier om woon-werkverkeer in te vullen. Daarnaast maakt het uw bedrijf een zeer aantrekkelijke werkgever.

Benieuwd naar ons complete fietslease aanbod?

Bel direct met één van onze lease adviseurs: 030-288 47 74

Laat onze leaseadviseur u bellen

Meest gekozen modellen

Batavus Dinsdag E-go

Voor maar € 56 p/m

Adviesprijs € 2.749

Neem nu contact op

Van Moof S3

Voor maar € 67 p/m

Adviesprijs € 2.190

Neem nu contact op

Gazelle Ultimate C8

Voor maar € 61 p/m

Adviesprijs €2.999

Neem nu contact op

Stromer ST3

Voor maar € 137 p/m

Adviesprijs €7.430

Neem nu contact op

Voordelen van fietsenlease

  • Vrij van de WKR
  • Vrij van verborgen kosten
  • Vrij van administratie
  • Vrije keuze van de fiets
  • Voor al uw medewerkers

Advies, implementatie en ondersteuning

Onze partner helpt uw organisatie om een fietsplan succesvol te implementeren. Dus bent u op zoek naar een andere mobiliteitsvorm, naast uw leaseauto, dan helpen wij u aan een passend fietsplan.

Voor wie

Fietslease is er voor heel ondernemend Nederland die de vitaliteit van de medewerkers belangrijk vinden. Bied binnen no-time een passend fietsplan aan uw medewerkers. Met Fietslease kiest u voor vitale medewerkers en goed werkgeverschap.

Bent u als werknemer geïnteresseerd in een leasefiets van de zaak? Lease nu via uw werkgever en bespaar tot 40% ten opzichte van het kopen van een fiets.

Met onze partner kunnen we alle A-merken aanbieden die zich ruimschoots hebben bewezen. Voor iedereen een geschikte fiets dus.

Hoe werkt het voor werkgevers?

1. Aanmelden

Bent u er klaar voor? Meld u bij één van onze collega's, dan stellen wij gezamenlijk uw fietsplan op.

2. Uitnodigen

Met één druk op de knop in uw digitale bestelplatform nodigt u makkelijk al uw medewerkers uit om een fiets te bestellen.

3. Bestellen

Uw medewerkers kiezen een fiets, bestellen online en halen deze op bij een dealer in de buurt.

Ik wil graag contact met een specialist

Is de vitaliteit van uw medewerkers belangrijk? Ga met onze specialisten in gesprek over een fietsplan voor uw organisatie. Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op. (*verplichte velden)

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

Hoe werkt het voor werknemers?

Als werknemer profiteert u maximaal van fiscale voordelen. Zodra uw werkgever besluit om u een fiets aan te bieden, krijgt u toegang tot het online portaal waar u direct een fiets kan uitzoeken.

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het fietsplan wat uw werkgever opstelt. De werkgever kan namelijk kiezen uit drie opties:

  1. De werkgever betaalt de volledige leasekosten. U betaald alleen 7% bijtelling.
  2. Uw werkgever betaalt een gedeelte van de kosten. Met uw brutoloon betaald u de rest. Daarnaast betaalt u 7% bijtelling.
  3. Uw werkgever faciliteert het fietsplan. U betaalt de leasekosten en 7% bijtelling.

Uw keuze van leasefietsen

Met onze partner bieden we u het grootste aanbod van fietsen. Elke fiets die u bij een dealer ziet staan is voor u beschikbaar als leasefiets. Zoekt u advies over een geschikte fiets? Onze collega’s helpen u graag bij uw keuze.

De fiets die u heeft uitgekozen kan in de meeste gevallen geleverd worden via een fietsenwinkel bij u in de buurt. Dit wordt voor u door ons geregeld.

Enthousiast geraakt en zou u wel een leasefiets willen rijden? Ga in gesprek met uw werkgever of één van onze leaseadviseurs.

Ik wil nu contact met een adviseur

Start nu met fietslease, voor vitale medewerkers

 

 

 

 

 

 

 

Laten we samen aan de slag gaan