Onze JustGo app helpt jou als vastgoedbeheerder met het aantrekkelijk maken van jouw project door flexibele mobiliteit aan te bieden – en de bewoners met 1 klik op de knop een auto kunnen reserveren

 

Of je nu een woningcorporatie of project- of vastgoedontwikkelaar bent, JustGo realiseert deelmobiliteit op maat voor elk woonconcept. Zo blijft er meer ruimte over om te leven en te recreëren.

Wij geloven in de gouden combinatie van woon- en mobiliteitsoplossingen. Door deelmobiliteit aan te bieden bij woningen hoeven er minder parkeerplaatsen te worden gerealiseerd en kunnen bewoners duurzaam en flexibel gebruik maken van eigen vervoer. Omdat elke wijk en appartementencomplex anders is, levert JustGo hiervoor mobiliteitsconcepten op maat.

Wij regelen alles

JustGo afgesloten? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met andere zaken. Want wanneer JustGo eenmaal is geactiveerd (en dat is al snel!), doen wij de rest. Wij nemen namelijk een gehele concept uit handen en koppelen dit zo nodig door aan de nieuwe beheerder/verantwoordelijke.

De voordelen op een rij.

  • Aantrekkelijker project, met minder parkeerplekken en meer leefruimte
  • Maatwerk op basis van woonconcept en bewonersprofiel
  • Volledige ontzorging en service door JustGo
  • Operationeel beheer door JustGo
  • Begeleiding en ondersteuning voor bewoners
  • Als totaalproduct over te dragen naar verantwoordelijke partij

Bekijk de video

In 4 stappen naar flexibele mobiliteit

1. Inventarisatie

Het is belangrijk om een mobiliteitsconcept te ontwikkelen dat écht past bij het project. Gezinnen hebben andere voertuigen nodig dan empty-nesters. Stedelingen hebben een andere behoefte dan een bewoners van een buitenwijk.

2. Ontwikkelen

Op basis van de vorige stap, bepalen we de type voertuigen. Stadsauto’s of grote gezinsauto’s met trekhaak. Elektrische scooters of bakfietsen. Of een combinatie van alles. En betalen mensen alleen voor gebruik, of past een abonnement beter?

3. Lancering

Zodra de eerste mensen er gaan wonen, zorgen wij voor een lancering. De auto’s zetten we bij hun nieuwe huis, bestickerd en wel. Op dit moment geven wij nieuwe bewoners uitleg en staat ons community team klaar voor vragen. Wij begeleiden ze tevens voor proefritten met ‘hun’ nieuwe auto’s.

4. Zorg

Zolang onze voertuigen er staan, zorgen wij 24/7 voor de gebruikers. Wij zijn eerstelijns contact. Vragen via de telefoon, chat of mail komen bij ons binnen. Via onze app heeft men altijd toegang tot de auto’s en wij zorgen voor de facturatie.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je weten hoe JustGo er voor jou uit zal zien? Neem contact op met onze collega’s van JustGo, ze helpen je graag.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrijf
Waarvoor wil je JustGo inzetten?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Ja