Terug naar het overzicht

BMW maakt elektrisch rijden geweldig

27 mei 2021

BMW is populair bij zakelijke leaserijders. Niet zo vreemd, want het merk heeft alles in zich waar je als berijder en ondernemer blij van wordt: een BMW is representatief, veilig, comfortabel en betrouwbaar. Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden? Ook dan zit u goed met een BMW. De nieuwe generatie elektrische en Plug-in Hybride modellen maken elektrisch rijden aantrekkelijker dan ooit.

Bij BMW weten ze hoe ze elektrisch rijden voor de zakelijke markt interessant kunnen maken Met elektrische modellen (o.a. BMW iX3) en Plug-in Hybride modellen (o.a. 330e Touring en de 530e Sedan) biedt BMW ondernemers een serieus alternatief voor de brandstofauto. Wat opvalt bij deze modellen zijn de buitengewone actieradius, slimme technologie en uitstekende laadfaciliteiten. Uiteraard naast de gebruikelijke luxe afwerking, comfortabele stoelen en de virtual cockpit. Maximaal rijplezier, maar dan duurzaam.

Buitengewone actieradius

De tijden dat je met een elektrische auto net de dichtstbijzijnde supermarkt kon halen, zijn gelukkig allang voorbij. De krachtige hoogvoltage-accu’s maken elektrisch rijden steeds beter geschikt voor zakelijk gebruik en woon-werkverkeer. De BMW iX3 beschikt door de BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving over een buitengewone actieradius: 460 km* op een acculading. In een half uur laadt de auto weer op tot bijna 80%

Slimme technologie

De BMW Plug-in Hybrides zijn standaard uitgerust met intelligent energiemanagement. Dat betekent moeiteloos schakelen tussen de verschillende aandrijvingen: benzine op de snelweg, elektrisch op de korte afstand. Optimale efficiëntie gegarandeerd. In BMW modellen met de uitrusting Intelligent Personal Assistant kun je de BMW vragen stellen over efficiënt rijden. Op de vraag: “Hoe hoog is mijn actuele verbruik?” geeft de assistent tips om energie te besparen en hij activeert desgewenst de functies die de efficiëntie verbeteren.

Uitstekende laadfaciliteiten

Thuis, bij het bedrijf of onderweg, het laden van een elektrische auto wordt steeds makkelijker en gewoner. Dankzij het groeiende openbare laadnetwerk van BMW Charging kunnen BMW-rijders onderweg gebruikmaken van laadpunten van verschillende aanbieders en van snelladers langs de snelwegen. De laadstations worden weergegeven in het navigatiesysteem van de BMW, via de app en online op de website www.bmw-charging.com. De auto kan worden opgeladen via een speciale app of met de BMW Charging Card. De BMW Charging Card en een laadkabel worden standaard meegeleverd.

De ervaringen van onze medewerkers

We vroegen een aantal van onze medewerkers om zelf ervaring op te doen met een van de elektrische en Plug-in Hybride modellen van BMW. Hier een paar reacties.
Philip reed in een BMW X1: ‘De motorisering is mij echt positief opgevallen. Deze heeft meer energie dan ik had verwacht. Deze auto laat echt een goede samenwerking zien tussen elektro- en brandstofmotor’.
Isa reed in een BMW 330e Touring: ‘Ik zou zeker in deze BMW willen rijden! De mooiste auto waar ik tot nu toe voor Terberg Business Mobility in heb mogen rijden. Sportief, mooi afgewerkt en chique’.
Rogier reed in de BMW 530e: ‘De auto rijdt heerlijk, het overschakelen van hybride naar elektrisch merk je niet. De auto kan goed doorrijden, maar voelt niet als een race monster.’

Tijdelijk gratis laadpaal t.w.v. € 1.500, –

Denkt u erover om een elektrische of Plug-in Hybride BMW bij ons te leasen? Tot 1 juli krijgt u een laadpaal cadeau. U bespaart daarmee zo’n € 1.500, -. Kijk hier voor meer informatie over de BMW-actiemodellen en de voorwaarden.

*De waarden zijn berekend volgens de WLTP meetmethode.

Delen via