Nieuws

8 september 2022

ARVAL neemt Terberg Business Lease Group over

Terberg Business Mobility is verheugd dat leasemaatschappij ARVAL in Houten voornemens is om de Terberg Business Lease Group (TBLG) over te nemen. Het betreft een voorgenomen besluit, onder voorbehoud van goedkeuring van de OR en de mededingingsautoriteiten. Terberg Business Mobility is een merknaam van TBLG.

Lees meer
30 augustus 2022

5 tips hoe jij medewerkers kunt laten besparen op brandstof

Hoewel de brandstofprijzen momenteel wat zijn gezakt, zal het niet lang duren voordat de bedragen weer omhoog schieten. De Wereldbank verwacht dat de prijs van olie tot eind 2024 hoog blijft en dat de accijnsverlaging op brandstof weinig effect zal hebben. Omdat de grootste kostenpost van een wagenpark bestaat uit brandstof, levert het veel geld op als je op de brandstof kunt besparen. Hoe? We geven je 5 tips.

Lees meer
16 augustus 2022

Hiermee houd je grip op de kosten van je wagenpark

Grip houden op kosten, het is niet verrassend dat je dit wilt. Je bent veel geld kwijt aan brandstofkosten en pre-order auto’s zijn na levering veel duurder dan het bedrag dat er bij de bestelling stond. Maar hoe is het zover gekomen? En hoe ga je ermee om?

Lees meer
3 augustus 2022

Dit speelt er momenteel in de automarkt

In het nieuws heb je het vast al zien langskomen: de levertijden van veel producten lopen op, zo ook in de autobranche. De oorlog in Oekraïne gaf hier zelfs nog een extra twist aan waardoor in de meeste showrooms op dit momenteel vrijwel alleen occasions staan, en nauwelijks meer nieuwe auto’s.

Lees meer
26 juli 2022

Vanaf 2025 alleen nog keuze uit een elektrische leaseauto?

Kies je na 2025 een zakelijke leaseauto uit, dan heb je alleen nog de keuze uit volledig elektrische auto’s. Een verwachte maatregel die erop gericht is om de CO2-reductiedoelen te halen. Wordt er binnen jouw organisatie gebruikgemaakt van leaseauto’s? Dan heeft dit mogelijk grote gevolgen.

Lees meer
15 juli 2022

Zo voorkom je autopech tijdens je vakantie

Laten we voorop stellen dat autopech precies dat is: pech. Maar je kan je auto vooraf op een aantal punten checken voordat je op vakantie gaat, waardoor je panne onderweg misschien voorkomt. Bovendien kan je soms zelf je auto repareren en hoef je de pechhulp niet eens te bellen. Maar hoe pak je dat deze vakantie aan?

Lees meer