Onze blogberichten

6 april 2020

5 tips om in contact te blijven met medewerkers die thuis werken

En toen was het stil. Op de weg en alles daar omheen zijn de gevolgen van het coronavirus duidelijk merkbaar. Stilte op straat, kantoorgebouwen die, op een enkeling na, leeg zijn. Mijn auto staat al 2 weken bewegingloos voor de deur. Voor mij als zzp-er is het te doen. Maar hoe houdt u als ondernemer uw bedrijf draaiende en wat doet dit met medewerkers die normaal gesproken in hun leaseauto op de weg zitten? In deze blog 5 tips om in contact te blijven met elkaar nu de wereld (even) stil lijkt te staan.

Lees meer
30 maart 2020

Nieuwkomers op de EV-markt

Regelmatig verschijnt er van ons een update rondom elektrisch vervoer. Deze maand: belangrijke nieuwkomers in meerdere segmenten. De markt groeit onwijs snel. Benieuwd? Lees verder in onze blog!

Lees meer
12 maart 2020

Het wordt tijd voor de leasefiets!

Nederland slibt dicht. Vorig jaar nam de filezwaarte opnieuw met 17 procent toe. Er móét een oplossing komen, er móét creatief worden nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan leasefietsen.

Lees meer
27 februari 2020

Auto van de zaak vanaf nu vervoer van de zaak

De vraag naar mobiliteit verandert. Medewerkers kiezen steeds vaker voor een mobiliteitsbudget in plaats van een leaseauto. Niet het bezit van het vervoersmiddel staat centraal, maar het gebruik ervan. Welke kansen biedt dit voor u als ondernemer?

Lees meer
13 februari 2020

Oldtimers met een groen hart

Mijn eerste auto was een knalrode Citroën 2CV of in de volksmond: een Lelijke Eend. Ik vond hem geweldig! Dat vond ik ook van de ronkende VW Kever van mijn ouders en de elegante 'Snoek' (Citroën DS) van een vriend van mij. Onderscheidende auto's, zoals je tegenwoordig weinig meer ziet. Ik ben dus grote fan van oldtimers, maar ja. Vanuit milieuoogpunt kun je je niet meer met goed fatsoen vertonen in een klassieker, dacht ik. Ik had het mis. Je kunt je oldtimer laten ombouwen naar een elektrisch exemplaar! En hij knapt er behoorlijk van op ook.

Lees meer
6 februari 2020

Maak werk van delen!

Mobiliteit is essentieel voor onze hoogtechnologische samenleving, maar kent ook belangrijke nadelen. Daarom is het essentieel om meer werk te gaan maken van het delen van mobiliteit. Van bezit naar gebruik dus! En werkgevers kunnen hierin een belangrijke rol spelen.

Lees meer
22 januari 2020

De Nederlandse Carver strikes back én is nu volledig elektrisch

Ken je de Carver nog? Een kruising tussen een scooter en een personenauto. De Nederlandse sensatie op drie wielen werd begin 2000 wereldgeschiedenis door een ingenieus kantelsysteem. De euforie was van korte duur. Problemen met de levering van de benzinemotoren deden het merk de das om. Maar... de Carver is terug van weggeweest. En hoe! Hij is nu volledig elektrisch, ziet er strak uit en zou zo maar eens de hit van 2020 kunnen worden voor woon-werkverkeer.

Lees meer