Mijn Mobility – uw leasedashboard

 

 

 

 

 

Mijn Mobility: in- en overzicht vanachter het bureau

We hebben verschillende hulpmiddelen om u werk uit handen te nemen. Zoals Mijn Mobility. Dit is uw persoonlijke leasedashboard in een beveiligde online omgeving om uw wagenpark te beheren.

24/7 alle gegevens bij de hand

Zodra u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord intypt, heeft u toegang tot alle informatie over uw wagenpark. Of het nu gaat om schademeldingen, wagenparkadministratie of periodiek onderhoud. Naast actuele contract- en autogegevens bekijken kunt u ook bijvoorbeeld bestuurderswisselingen en andere wijzigingen doorvoeren.

24/7 open voor uw bestuurders

Er is een speciaal gedeelte van Mijn Mobility voor uw bestuurders ingericht. Bestuurders kunnen daar gegevens over hun auto en contract inzien, adreswijzigingen doorvoeren en documenten en formulieren opvragen. Indien u het wenst kunnen zij daar zelf een nieuwe auto calculeren, uiteraard passend binnen uw mobiliteitsregeling.

24/7 inzicht en sturing

Op Mijn Mobility heeft u 24/7 de actuele managementinformatie bij de hand: kengetallen van uw wagenpark of selecties daaruit tot op het niveau van individuele bestuurders.

U kunt diverse rapportages maken, bijvoorbeeld basisrapportages voor schade en onderhoud, bekeuringen, enzovoorts. Met de Wagenparkmonitor krijgt u een compleet beeld van uw wagenpark. Met de Gedragsrapportage krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw bestuurders en kunt u bijvoorbeeld inzoomen op voorkombare schades en het invoeren van kilometerstanden bij het tanken.

In een eigen dashboard kunnen bestuurders hun rijgedrag inzien. De scores van hun brandstofverbruik, bekeuringen, schades, vervangende auto, reparatie en onderhoud en banden worden afgezet tegen het gemiddelde cijfer van de collega’s.

Direct naar Mijn Mobility